1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

S55 + usb kaapeli +XP

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Sniiki, 7/7/03.

  1. Sniiki

    Liittynyt:
    7/7/03
    Viestit:
    64
    Tykkäykset:
    1
    Se sama ongelma, ei löydy puhelinta ei sitten millään.
    Eli onko tuohon mitään keinoa saada pelaamaan? Joillakin toiminut monen uudelleenasennuksen jälkeen mutta ei tunnu auttavan vaikka kuinka räplää.
     
  2. Esa Vuolas

    Liittynyt:
    26/2/03
    Viestit:
    475
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    iPhone 4S
    Oletko kokeillut, että se USB-portti ylipäätän toimii jollain muulla laitteella?

    Edit: Vikana voi siis olla, että et ole asentanu USB-portin ajureita kunnolla.
     
  3. Sniiki

    Liittynyt:
    7/7/03
    Viestit:
    64
    Tykkäykset:
    1
    kyllä toimii portit ja oon koittanu jo kaikilla 6:lla.
    USB ajureita koitin kahden moisia; mukana tulleita ja jotain jota joku oli neuvonu koittamaan. ei auttanu.
     
  4. Esa Vuolas

    Liittynyt:
    26/2/03
    Viestit:
    475
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    iPhone 4S
    Hmm.. En ole ite käyttänyt USB:tä S55:sen kanssa, mutta puhelimen olen kyllä omistanut. En nyt muista olisiko jossain valikossa ollut joku kohta, josta oli pitänyt erikseen laittaa päälle, jos tahtoo käyttää kaapelia. Siinä ei tosin mitään järkeä olisi.
     
  5. Sniiki

    Liittynyt:
    7/7/03
    Viestit:
    64
    Tykkäykset:
    1
    koitin toisella koneella, myös xp mutta jostain syystä pelasi ilman ongelmia. Taitaa olla epox 8rda+:n usb ajureis jotain häikkää kun ei yks digikamerakaa siinä pelannu. Scannerit webbikamerat ja tulostimet ym. pelaa ok.
     

Jaa tämä viestiketju