s55 perustietoja

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Senior_TG, 23/5/03.

 1. S

  Senior_TG Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  588
  Tykkäykset:
  0
  Ajattelin heittää tähän pari kysymystä koskien Siemenssin S55 puhelinta, näihin kysymyksiin olen jo yrittänyt etsiä vastauksia esim s55 käyttökokemuksia threadista, mutta selventäviä tai edes jonkinlaisia vastauksia en tuosta yli 20sivun opuksesta ole löytänyt:

  1. Miten puhelimen uuden softan päivitys käytönnössä menee kaapeliä käyttäen, voiko siinä mokata jotain pysyvästi?

  2. Mitkä kaikki bt-kuuloke mallit toimivat s55 kanssa,ainakin jabra bt-200 mites se t68i kuuloke?

  3. Miten saa parhaimmat soittoäänet puhelimeen, tarkoitan siis että esim kumpi muoto on parempi mid vai mmf, ja voiko noita formaatteja parantaa jotenkin esim kappaleen pituuden tai muodon tai jne...
   
 2. Infra

  Infra Vuoden foorumilainen 2014 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  62   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  29973
  Tykkäykset:
  11776
  Puhelinmalli:
  Vaihtelee
  menee niin että imutat sen paketin laitat puhelimen kaapelin päähän kiinni ja käynnistät sen upgrade ohjelman. Se sitten pyytää sammuttamaan puhelimen ja kytkemään sen takaisin päälle. Tämän jälkeen painetaan jatka nappia ja odotetaan 15min jonka jälkeen uusi softa on käytössö. Itse en keksi miten tuon voi mokata ellei sit satu joku sähkökatkos tulemaan juuri kesken tai loppuu akku tms. Ja jos mokaa niin menee takuuseen!

  Itselläni on HBH-60 ja on toiminut moitteettomasti. Vanhoilla softilla oli ongelmia toiminnan kanssa mutta nää uudemmat hanskaa hyvin!

  mmf on parempi, ainakin yleisesti ottaen
   
 3. K

  Kartsa

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/03
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Älä ota

  12 päivitystä. Siinä on herätyskellossa bugi; kello ei hiljene aina kuin akun poisottamalla. Sitten kysymys: Onko S55:sen GPRS-infossa oleva datamäärä lähetetty data, vai lähetettyja vastaanotettu yhteensä. En löytänyt vastausta manuaalista.
   
 4. t

  termy

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/4/03
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Soitettaessa puhelin pitää ihme tilulilulii ääntä ennenkuin varsinainen soitto "tuut"-ääni alkaa, eli.. onko mahdollisuutta poistaa/vaihtaa sitä tilulii ääntä?? en ole kuukaudessa vielä tottunut siihen, ja se ärsyttää joka kerta :(

  ++ Theme
   
 5. t

  trinit

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/6/02
  Viestit:
  71
  Tykkäykset:
  0
  Omassa puhelimessani en ole tuollaiseen törmännyt (FW12 sisällä). Tässä pari päivää sitten puhelun tullessa vastasin puheluun ihan normaalisti, mutta soittoääni jäi päälle - soittoääni sammui vasta puhelimen sammutuksen jälkeen :)

  Se ääni taitaa kuulua kaikissa Siemenseissä käsittääkseni. Eikä sitä mielestäni saa pois päältä
   

Jaa tämä viestiketju