S55 otti ja kuoli

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Derryth, 23/8/03.

 1. Derryth Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/6/03
  Viestit:
  352
  Tykkäykset:
  8
  Eli siis juuri kun sain sen * puhelinkoodin puratettua niin puhelin sitten otti ja kuoli. Lähetin puhelimeen sähköpostilla muutaman soittoääneen ja tesmailin miltä ne kuulostavat, jonka jälkeen poisin ne. Muuta vähänkään erikoista ei puhelimella ole tänään tehty. Ensin puhelin alkoi sammuskelemaan ihan siis ilman mitään lopetusanimaatiota. Se kyllä vielä käynnistyi, mutta sammui taas kohta. Nyt se ei inahdakaan vaikka mitä teen, eikä lataakaan. Onko edessä nyt sitten huoltokeikka?
   
 2. Derryth Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/6/03
  Viestit:
  352
  Tykkäykset:
  8
  Kotitekoinen diagnoosi paljasti, että puhelimessa on kontaktihäiriöitä. Eli siis puhelin käynnistyy, kun akkua painaa hiukan alaspäin. Heti kun painamisen lopettaa, puhelin sammahtaa siihen. Nyt tällä hetkellä se taas toimii muutenkin, mutta saa nyt nähdä.
   
 3. YGW

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/1/03
  Viestit:
  355
  Tykkäykset:
  0
  Noi uutta ei kotikonsteilla kannata alkaa patentoimaan :D. Suoraan huoltoon vain. 3.kännykkää 6110 on patentoitu muutaman kerran mutta on sen kyllä näköinenkin :D. Mutta jos et huollossa halua käyttää niin eiköhän teipillä ja paperinpalalla toimi, mutta suosittelisin huolossa käyntiä.
   

Jaa tämä viestiketju