s55 -ja yleistä GPRS-asiaa

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja samuK, 12/2/04.

 1. samuK

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/2/04
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Onko muilla ollut ongelmia s55-kapulan kanssa silloin, kun saapuvaan puheluun pitäisi vastata? Pari kertaa on käynyt niin, että vastaa-nappia painettassa puhelin jatkaa edelleen soimista, mutta puhelu kuitenkin yhdistyy. Ja kerran kapula ei lopettanut huutoaan, ennen kuin siitä oli raakasti katkaistu virrat. Vaihdoin soittoäänen .mmf-äänestä .mid-ääneksi, liekö siinä ratkaisu. Kohtalotovereita?

  Toisinaan GPRS-yhteyden jämähtäessä kannattaa antaa puhelimelle herätyslitsari soittamalla johonkin pilipalinumeroon (sama kai mikä numero, oma suosikkini on 0jotakin, esim. 05). Tilulei-äänen jälkeen yhteys pelaa taas hyvin. En tiedä, onko tämä joku Siemenperunan henkilökohtainen ongelma. Olen ajan mittaan käyttänyt c55, me45 -ja s55-puhelinta, ja kaikissa niissä on ilmennyt samoja omituisuuksia. Myös WebBox (Siemensin sisukset) oireili samalla tavalla.

  Siirtyminen me45-kapulasta s55:n käyttäjäksi oli karvas pala. s55:n saippuamainen ja hauras olemus oli ikävää me45:n jämäkkyyden jälkeen. Mutta bluetooth-ominaisuutta kun ei turhan monissa siemenissä ole, joten välikausitakkina s55 menettelee. Näppäimistö on kyllä ihan persereiästä ja syvältä, ainakin jos aikuisen ihmisen sormilla pitää viestejä nakutella.

  PS. s55 + bluetooth + Macintosh pelaavat yhteen moitteettomasti, toisin kuin monissa foorumeissa on väitetty. Itselläni on iBook G4 sekä joku nimetön bluetooth-dongeli. Tarvitaan vain Ross-pojun laatimat scriptit ja se on siinä.
   
 2. samuK

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/2/04
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Jahas

  Pahoitteluni. Foorumilla olikin näköjään jo juttua tuosta puhelimen hälytysäänestä. Ei vain sattunut silmään tarpeeksi ajoissa, eikä Googlestakaan löydy kuin jotain umurinkielisiä s55-sivuja.

  Vastaankin siis itse itselleni, että puhelimen tai sen käyttäjän softa on päivityksen tarpeessa...

  GPRS-dilemmaan lisäisin sen verran, että olen kokeillut jokaista kolmen suurimman operaattorin GPRS-liittymää. Yhteys jumiutuu silloin tällöin täysin selittämättömästi operaattorista riippumatta, ja puhelin täytyy herättää koomastaan "soittamalla" sillä jonnekin. Outo juttu. Eli vika ei suinkaan ole aina palveluntarjoajassa, jos kerpsi tökkii.
   

Jaa tämä viestiketju