S55 ja SDS

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Jonessi, 8/10/03.

 1. Jonessi

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Kaluttu aihe mutta ei vaan pelitä. FW 20 Grateqin datakaapeli mallia sarjaliitäntä. Samalla raudalla ja Win98->ei mitään ongelmia. XP sisään. SDS tunnistaa puhelimen ja toisinaan sitten taas ei. SDS näyttää toisinaan hakemistoluettelon ja jopa filet, mutta viimeistään copy/pastessa jumittaa. Resurssienhallinnan Mobile jumittaa järjestään. Task manager näyttää desser~1.exe prosessin nostavan prosessorin käytön 100%:iin. Hain luurin tänään huollosta. Kolme viikkoa softapäivitys!!!!! Siemensin helppari antoi hyvän neuvon: Puhelin huoltoon...Olen kokeillut uutta SDS:ssää Siemenssi sivuilta. Asennellut softat moneen kertaan. Poistanut ja lisännyt com-portin jne...Ei oikein hymyilytä! Kellään vinkkiä jo lähes kaikkensa antaneelle?
   
 2. Mele Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/2/03
  Viestit:
  540
  Tykkäykset:
  11
  toi sds sukkaa mulla kans... BT:llä & irda:lla, kertaakaan en ole onnistunut lähettäämään kyseisellä ohjelmalla dataa puhelimeen. ja joskus ohjelmalla on erittäin hankalaa löytää puhelinta.toivotaan, että mobile navigator tulee kohta ja siinä on BT tuki.
   
 3. cheesepoff

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/3/03
  Viestit:
  134
  Tykkäykset:
  0
  Niin... olitkos kokeillu puhelimen softaversio 16:lla? Jos ei toimi kummallakaan softalla, rohkenisin epäillä ristiriitaa XP:n ja Grateqin välillä. Olisiko mahdollisuutta kokeilla originaalikaapelilla?
   
 4. Jonessi

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä vaan, siis on kokeiltu. Tänään onnistuin jo vetämään yhden kuvan työpöydälle. Ilman minkäänlaisia elvytysyrityksiä. Täh? Kaipa se sitten viikon päästä toimii kun antaa sen tottua ympäristöön. Ei voi olla mainittu ristiriita kun tiedän että kyseinen kombinaatio toimii kaverilla ok. Ja vielä ilman mitään kipua.
   
 5. kepperi

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/11/02
  Viestit:
  158
  Tykkäykset:
  0
  sama juttu täällä FW16:lla ja orkkiskaapelilla (sarjaporttiin).

  itkettää.
   

Jaa tämä viestiketju