S55, DataSuite ja StLabsin BT

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja kuda, 4/8/03.

 1. kuda

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/9/02
  Viestit:
  151
  Tykkäykset:
  0
  Onkohan kukaan törmännyt otsikon mukaisella yhdistelmällä seuraavaan ongelmaan:

  Yhteys toimii yleensä kuten pitääkin, mutta saattaa yhtäkkiä heittäytyä toimimattomaksi, yhdistää ja katkaisee samantien, ilmoittaa jotakin tällaista: Yhteys katkennut, yhdistä matkapuhelin uudestaan.

  No, uudelleen yhdistäminen ei auta, ei tietokoneen boottaus, ei puhelimen virrankatkaisu/bt:n sammuttaminen ja uudelleen kytkentä, mutta bt:n automaattihaku saattaa ykskaks puhelimen löytääkin.

  Näyttäisi kuitenkin, että ongelma on DataSuitessa, tiedon siirto puhelimen ja tietokoneen välillä toimii kuitenkin aina DataSuiten ohi BT:n ohjelmistolla, eli puhelimesta voi suoraan lähettää esim. vCardin tai kuvan ja toisinpäin. Nettiinkin pääsee.

  Ohjelmistot on päivitetty, sekä DataSuite, että BT:n ohjelmisto. Laitteisto ristiriitoja ei ole. DataSuiten ja BT:n ohjelmistot on muuten saman softatalon tuotoksia, mutta eivätpä näytä toisistaan pitävän.

  Sotkisiko koneessa oleva pc-card gprs-modeemi DataSuiten? DataSuite on hyvin hanakka tarjoamaan tuota kytketyksi puhelimeksi.

  Voisiko puhelimen softalla olla tuohon vaikutusta (fw 5 tms., ei ole ehtinyt päivittää vielä), vaikkakin puhelin näkee BT:n aina.

  Ongelma ei nyt sinällään ole suuri, en oikeastaan tarvitse tuota BT:a muuhun, kuin OutLookin ja puhelimen synkronointiin. Olisiko tähän jotain muuta hyvää ja toimintavarmaa ohjelmaa?

  Edit:

  Tuon BT:n mukana tulee kylla ConnectPC ohjelma, joka tuon tekee, käynnistyminen tässä koneessa vain kestää minuuttitolkulla
   

Jaa tämä viestiketju