S55 asemavirhe!

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja mss, 30/8/03.

 1. mss

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/8/03
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Tällä foorumilla näytti olevan maaliskuulta jo yksi viestiketju tästä asiasta, mutta siinä ei päästy oikein mihinkään lopputulokseen, joten otanpa asian uudelleen esiin:

  Minulla on ollut n. kuukauden verran käytössäni Siemens S55, joka on tähän päivään saakka toiminut moitteettomasti. Nyt kuitenkin puhelin alkoi herjata "Asemavirhe!", joka kerta kun yritin päästä osoitekirjaan painamalla nuolinäppäintä alaspäin. Valitsemalla Valikko->Puhelinluettelo->Ryhmät puhelin antoi minun käyttää kaikkia muita osoitekirjan tietoja, mutta ryhmään Perhe pyrkiminen aiheutti jälleen asemavirheen.

  Vaihdoin aiemmin tällä viikolla DNA:n sim-kortin Soneraan; voisiko tällä olla mitään yhteyttä asiaan?

  Voisihan sitä toki käyttää pelkkää sim-kortin puhelinluetteloa, mutta olisi se kiva, että puhelimenkin osoitekirja toimisi, kun puhelimesta on kerran maksanut...

  mss
   
 2. Ody

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/5/03
  Viestit:
  191
  Tykkäykset:
  0
  Huoltoon.
   
 3. pexi90

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/8/03
  Viestit:
  136
  Tykkäykset:
  0
  MSS tekikö ne huolossa vaan softa päivityksen vai kestikö aikaa ennen kuin sait sen takas?
   
 4. mss

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/8/03
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Päivittivät softan, mikä ei auttanut ongelmaan yhtään mitään. Puhelin olisi pitänyt jättää huoltoon, jonka odotusaika on tällä hetkellä 2 viikkoa. Päätin kuitenkin olla jättämättä, koska olen muuttamassa alle kahden viikon päästä ulkomaille, enkä olisi saanut puhelintani ajoissa takaisin.

  Huoltoliike tarjosi myös nopeampaa pikahuoltovaihtoehtoa, josta laskutetaan erikseen 25 euroa. Siemensiltä kieltäytyivät korvaamasta tuota 25 euroa näissäkään olosuhteissa.

  Takuulla kyllä viimeinen Siemens, jonka hankin: puhelin kesti ehjänä noin neljä viikkoa, eikä mainostettu kahden vuoden takuukaan käytännössä korvaa korjausta näissä oloissa.
   
 5. mss

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/8/03
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  No nyt löytyi ainakin jonkinlainen ratkaisu. Iskin puhelimen IrDA:lla kiinni tietokoneeseen ja tuhosin tietokoneen kautta koko jumissa olevan osoitekirjan. Kopioin numerot simmiltä osoitekirjaan ja tuntuisi toimivan. Ainakin toistaiseksi. Ei kylläkään mikään loistoratkaisu, jos ongelma toistuu usein.
   
 6. Infra

  Infra Vuoden foorumilainen 2014 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  60   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  26209
  Tykkäykset:
  9527
  Puhelinmalli:
  Vaihtuu jatkuvasti
  ITellä oli sama ongelma ja hoidin sen niin että kytkin puhelimen kiinni puhelimeen ja formatoin koko roskan.
   

Jaa tämä viestiketju