S40 sähköposticlientti

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja vesak, 28/5/07.

 1. vesak

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/10/03
  Viestit:
  123
  Tykkäykset:
  0
  Kaverille pitäisi löytää edullinen kapula jolla onnistuisi sähköpostin luku. Halvimmat S60-kapulat alkavat olla mahdollisuuksien rajoissa, mutta ensisijaisesti katsellaan vielä 100-150 eur kapuloita.

  Millaisia kokemuksia teillä on uudempien series 40-sarjan puhelinten sähköposticlientin käytettävyydestä. Minulla on lähinnä kokemuksia pari vuotta vanhoista S40 malleista, ja niitä laitteita en uskalla tähän käyttöön suositella . Onkohan tilanne parantunut S40r3:n (esim. 3110 classic) myötä.
   
 2. Mullitia

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/5/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Moi.

  En tiedä millaiset tarpeet kaverillasi on, mutta ainakin 6233:ssa sähköpostitoiminto on mielestäni ihan kätevä ja yksinkertainen. Tyyliin, kirjoita sähköpostiosoite kenttään yksi ja viesti kenttään kaksi. Lähetetyt ja saapuneet kansiot ovat luonnollisesti erikseen, uudet saapuneet viestit haetaan erikseen sähköpostipalvelimelta. En tosin tiedä miten tuosta monimutkaisen voisi saadakaan, ei ole kokemusta S40 aikaisemmista versioista. Alkuasetusten säätämisen jälkeen (käytössä oleva sähköposti osoitteineen, salasanoineen sekä suojausasetuksineen) kaikki on toiminut ihan hyvin.

  M
   
 3. vesak

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/10/03
  Viestit:
  123
  Tykkäykset:
  0
  Piti nyt ihan konfiguroida uusiksi vanha 6822:n sähköposti jotta selviäisi miksi minä en oikein pitänyt siitä. Ja selvisihän se, tässä muutamia ominaisuuksia:

  Postilaatikon synkkaamisessa puhelimen kanssa on oma outo logiikkansa. Jos poistat viestin puhelimessa, niin se poistuu vain puhelimesta (ei palvelimelta) eikä sen jälkeen näy enää koskaan puhelimessa vaikka se on vielä olemassa. Jos poistat viestin palvelimelta, niin se näkyy yhä puhelimessa ennen kuin poistat sen sieltä erikseen. Isoista viesteistä näkyy vain otsikot, eikä tuo ominaisuus (esim. kokoraja) ole mitenkään konfiguroitavissa.

  Postilaatikon pystyi tarkistamaan ja posteja lähettämään, joten kyllä se todennäköisesti kaverille riittää. Tärkein ominaisuus kun hänellä on mahdollisuus tarkistaa onko postilaatikkoon tullut jotain. Mutta ei tuo minulle kelpaisi.

  6233 on sen verran arvokas, että sen sijasta ostaisin edullisimman S60-puhelimen sähköpostikapulaksi.
   
 4. Jeimssi

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/06
  Viestit:
  38
  Tykkäykset:
  0
  Ei prkele, kertokaas nyt missä on S40 ohjelmien topikki kun ei mistään löydy, sokea kun olen
   
 5. Mullitia

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/5/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Tarkastelin asiaa tarkemmin viestisi perusteella, ja näyttää siltä, että 3rd editiossakaan ei synkronointi palvelimen kanssa toimi siten, että viestit poistuisivat palvelimen laatikosta jos ne poistetaan puhelimesta. Samoin, puhelin ei näe palvelimen postilaatikoissa vielä olevia luettuja ja puhelimesta poistettuja viestejä. Eli palvelin ja puhelin toimivat toisistaan riippumatta, tämä on toiminnon logiikka. 6233:ssa on säädettävissä sähköpostien kokoraja, tosin maksimi on ainoastaan 300 kiloa.

  M
   

Jaa tämä viestiketju