Ostetaan S4 activen lasi, tai suojakalvo (neuvoja?)

Keskustelu osiossa 'Myydään ja ostetaan sekalaista tavaraa', aloittaja op76, 1/9/15.

 1. op76

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/10/09
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung S4 Active
  Eli pojalla tipahti puhelin tänään asfaltille, ja lasi meni tietysti rikki. Kosketusnäyttö toimii kyllä, mutta lasi on todella pahasti rikki...eli aivan kunnon kolo on nurkassa, ja meinaa lasinsiruja lähteä siitä. Eli onko mitään pienintäkään järkeä korjata puhelinta niin, että vetää tuohon näytönsuojakalvon nyt päälle, tai sellaisen suojalasin? Näytti sen verran työläältä tuo lasin vaihtaminen, että nyt ei ehtisi millään sitä alkaa remontoimaan (ja liekö edes onnistuu).

  Eli nyt pitäis pikaisesti saada tuohon joko pelkkä suoja väliaikaisesti, tai ihan tuo oikea lasi. Jos täältä löytyisi fiksulla hinnalla, niin ei tarvitsis viikkoa paria odotella, ja poika sais puhelimen ehkä jo tälle viikolle käyttöön.
   
 2. Jipsu92

  Jipsu92 Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  15/4/10
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S5
  Suojalasikalvoa tuohon et saa (taitaa olla vain näihin lippulaivamalleihin saatavilla), jos siihen normaalin suojakalvon laittaisi, niin voisi luulla, että se tuskin siinä kauaa pysyy, ainakaan siellä nurkassa.

  Pelkkä lasin vaihtokin onnistunee, joka on aika työläs operaatio kaikkine lasin irroituksineen ja purkutöineen. Operaatiossa tod.näk menetetään Activen kyky pitää vettä.

  Melkein ainoa vaihtoehto saada se korjattua, on olla yhteydessä johonkin huoltofirmaan, joka kyseiseen malliin tarjoaa näytön lasin vaihtoa.

  Täällä ainakin oli tarjolla kyseiseen malliin koko näytön vaihto 160€ hintaan ja tuolla mainittiin että pelkkää lasia ei voisi vaihtaa erikseen. ScreenFix-hinnasto | Puhelimen & tabletin näytön korjaus, hinta - Näytön korjauksen hinta, puhelimen näytön vaihto hinta, tabletin näytön vaihto hinta • ScreenFix Oy, Helsinki
   
 3. op76

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/10/09
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung S4 Active
  Kyllähän tuon lasin pystyy vaihtamaan, mutta aika haastavalle näytti lämmittämisineen ja pianolankaviritelmineen. Voi olla että hajoaa siihen koko romu. Mutta kyllä tuohon olis tämmöstä lasia saatavilla: kwmobile TOUCH SCREEN PROTECTOR TEMPERED GLASS FOR SAMSUNG GALAXY S4 ACTIVE

  Liekö tuolla sais nyt sen verran korjattua, että tuota pystyis käyttämään? Vedenkestävyyshän siinä menee/meni nyt, mikäli ei tosiaan korjauta oikeassa huoltofirmassa, mutta eipä tuolla enää ole arvoa muutenkaan satasta enempää (siis ehjänäkään).
   
 4. Jipsu92

  Jipsu92 Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  15/4/10
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S5
  Jos tuohon tosiaan eBaystä saa lasikalvon tilattua, niin sillä luulisi ainakin näytön lasin pysyvän edes jotenkin paketissa, tosin itsellä on vain kokemusta lasikalvojen käyttämisestä ehjässä puhelimessa. Eihän tuo eBayn lasikalvokaan ole kuin n. 7€ joten sitä kannattaa ainakin paremman puutteessa yrittää.
   
 5. op76

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/10/09
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung S4 Active
  Joo. Lähinnä nyt kiinnosti, että jos jollakin olis täällä kotosuomessa näitä, niin olis saanut tuon puhelimen jo tälle viikolle kuntoon. Eihän se oikea lasikaan maksa tuohon kun vähän toista kymppiä, mutta tosiaan kova homma vaihtaa, eikä mitään takeita senkään onnistumisesta. Ja sitäkin saa odottaa tuon viikon verran vähintään. Mutta jos jollakin on tuollainen lasinen suoja tai kokonaan uusi lasi, niin tarjotkaa. Laitan illalla tilausta jos ei kuulu täältä.
   

Jaa tämä viestiketju