• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty S21 Ultra 256gb black + kello yms.

Tila
Ei auki vastauksille.

Otava

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
21   0   1
Liittynyt
11.9.2008
Viestit
196
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
Sony Xperia 10 II
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
Väri
Musta
Tallennustila
256
Kunto
Uudenveroinen
Vaihto
Kyllä
Hintapyyntö
1100
Sijainti
Lahti
Toimitustavat
Posti, nouto
Myydään viikon käytetty S21 ultra(musta). Mukaan paketti sisältöineen + muutama suojakuori.
Hintaan sisältyy myös kk käytetty Active watch 2 kello ja desifioidut Buds Plus kuulokkeet.
 
Viimeksi muokattu:

Pete911

Mobira Cityman 190
Palaute - 100%
103   0   0
Liittynyt
26.12.2014
Viestit
415
Reaktiopisteet
164
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S10
Moi. Paljonko tiukkahinta S21 Ultra ilman kelloa ja kuulokkeita?
Yt.Pete
 

Otava

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
21   0   1
Liittynyt
11.9.2008
Viestit
196
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
Sony Xperia 10 II

telliv

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
6.9.2007
Viestit
314
Reaktiopisteet
42
Minkälaista vaihdokkia haet? Löytyis käytännössä uusi S20 ultra.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom