Mobiili.fi S-mobiililla saa nyt bonukset mobiilisti – näillä puhelimilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  S-Mobiili Androidilla.


  S-ryhmän ja S-Pankin mobiilisovelluksella eli S-mobiililla onnistuu nyt myös bonuksen kerääminen älypuhelimen avulla.

  Lisätoiminto sovellukseen tuli käyttöön tänään 16. kesäkuuta ja se löytyy S-mobiilin Oma kauppa -osiosta. Palvelun saa käyttöönsä Tutustu-painikkeen takaa ”Ota palvelu käyttöön” -kohdasta.

  Nyt ensivaiheessa uusi palvelu tulee vain Android-puhelimiin, joissa on lähilukemisen mahdollistava NFC-tuki. Koko S-ryhmän toimipaikoista S-mobiililla bonukset saa talteen kaikilta lähimaksupäätteiltä, pois lukien majoitus- ja ravitsemistoimiala sekä ulkomaksaminen ABC-liikenneasemilla.

  Käytettäessä eli bonusta talteen ottaessa tulee avata matkapuhelimen näyttö, mutta S-mobiili-sovellusta ei enää alun käyttöönoton jälkeen tarvitse avata. Tämän jälkeen puhelimen voi viedä lähimaksupäätteen lähelle ja odottaa, että maksupäätteessä näkyy tieto bonuksen kirjautumisesta.  ”Asiakasomistajat saavat jatkossa vaihtoehtoisen tavan kirjata bonusostoksensa kassalla. Bonus kirjautuu näppärästi lähimaksamisen tavoin”, kertoo kehityspäällikkö Terhi Lehtonen SOK Media Asiakkuudesta.

  S-mobiilissa ei ole vielä täyttä maksumahdollisuutta. Suomessa toimivista pankeista Nordea ja OP ovat jo lanseeranneet omat lähimaksusovelluksensa ja Danske Bank panostaa oman MobilePaynsa tuomiseen käyttöön myös yrityksissä. ”Uusi palvelu on kiinnostavin niille, jotka maksavat ostoksensa jollain muulla kuin S-Etukortilla”, arvelee Lehtonen.

  Aiemmin S-ryhmä toi S-mobiiliin ABC-mobiilitankkauksen, jolla tankkauksen voi maksaa jo valituilla ABC-asemilla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju