Söpöä vai painajaismaista – tämä selfie-sovellus on nyt kovin hitti maailmalla

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103
screen696x696-1.jpeg
Meitu on kuvanmuokkaussovellus, joka on viime aikoina noussut suureen suosioon maailmalla. Vuonna 2008 perustetun yhtiön sovellus ei ole edes uusi, mutta jostain syystä se on nyt noussut muun muassa Yhdysvalloissa suureen suosioon. Sovelluksen tuottamat kuvat ovat kieltämättä villejä, niin hyvässä kuin pahassakin.

Meitun erikoisuus on kuvien muokkaaminen manga- tai animehenkisiksi, kirkkaiden värien ja muun söpöilyn ylikyllästäminä. Sovelluksella voi vaikka piristää omaa sosiaalisen median tiliä tai muokata omista kavereista tai vihamiehistä jotain… erilaista. Esimerkiksi Donald Trumpin kuvien muokkaaminen on noussut Yhdysvalloissa suosituksi.

IMG_7754-525x700.jpg


Meitu on hyvin helppokäyttöinen sovellus, jolla voi muokata jo olemassa olevia kasvokuvia tai ottaa uuden kuvan muokattavaksi. Kuvaa voi muokata filtterillä tai kaunistaa ihon virheitä siloitellen, ja sen jälkeen sovellus tarjoaa useita valmiita tyylejä, joiden pohjalta kuvan voi muokata. Kokonaisuuksia on tarjolla runsaasti.

Meitu on ladattavissa maksutta Android-laitteille Google Playstä ja iOS-laitteille Applen App Storesta. Maksuton sovellus rahoittaa toimintaansa myymällä käyttäjiensä tietoja mainostajille, mikä ehtikin jo nostattaa pienoisen haloon sosiaalisessa mediassa. Kuitenkin esimerkiksi tietoturva-asiantuntija Jonathan Zdziarski ehti Twitterissä mainita, ettei Meitu toimintansa osalta eroa niistä tuhansista muista sovelluksista, jotka käyttäjätietojaan myyvät eteenpäin.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom