1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

Sähköpostisoftaa E75:een

Keskustelu osiossa 'Sovellukset', aloittaja Teuski, 10/10/09.

 1. Teuski

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/2/04
  Viestit:
  81
  Tykkäykset:
  0
  Tervehdys!

  Hommasin E75:n ja heti tuli ikävä E51:n sähköpostia. Tilin asentaminen oli yhtä tuskaa, mutta onneksi täältä löytyi vinkki asentamiseen offline-tilassa ettei velho pääse väliin.

  Käytössä on Saunalahden postilaatikko, ei väliä käytänkö popin vai imapin kautta, mutta kotikoneella pyörii Outlook Express, joka poistaa viestit palvelimelta samalla kun lataa ne itselleen.

  Kännykästä tahtoisin päästä "väliin", eli saada luettua saapuneet postit mutta niin, että ne eivät poistuiti palvelimelta. E51:ssäkin jouduin tyytymään siihen, että viestit jäävät näkyviin puhelimeen, kunnes poistuvat sen jälkeen kun Outlook on ne poistanut palvelimelta.
  E75:n postin käyttöliittymä ei vain miellytä, olisiko tuohon mahdollista saada mahdollisimman paljon E51:n sähköpostia vastaava ohjelma?
   
 2. apache

  apache Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  13   0   0

  Liittynyt:
  22/4/03
  Viestit:
  7462
  Tykkäykset:
  518
  Jos ongelmaasi yhtään helpottaa niin:

  Outlook Express -> Työkalut -> Tilit -> Ominaisuudet (valitse ensin tili jota haluat muokata) -> Lisäasetukset -> "Jätä viestistä kopio palvelimelle"

  Nyt sitten vain huolehdit ettei laatikkosi mene tukkoon.
   
 3. Teuski

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/2/04
  Viestit:
  81
  Tykkäykset:
  0
  Tätä ominaisuutta nimenomaan kaipaan, mutta kännykkään.
  Se on tarkoituskin, että Outlook Express poistaa viestit palvelimelta, mutta puhelin ei.
  Eli puhelimella poistewtut viestit poistuisivat vain puhelimesta ja niin, ettei puhelin niitä enää palvelimelta lataisi.
   

Jaa tämä viestiketju