Sähköpostiasetukset kuntoon

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Anonymous, 18/5/03.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Miten vastaanottavan säköpostin asetukset saa kuntoon kun on käytössä Dna ja 3650. Dna ei tarjoa vastaanottavaa postipalvelinta kuin yrityksille eli mitä palvelinta olette käyttäneet ja millä asetuksilla?
   
 2. Blue Joker Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  23/11/02
  Viestit:
  6945
  Tykkäykset:
  37
  Puhelinmalli:
  Monta
  Esim. luukku.com ja mbinternet toimii.
   
 3. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Mitkä asetukset sulla on?

  Miten noi asetukset laitetaan vastaanottavan postin puolelta jos käyttää esim luukku.comia?
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Re: Mitkä asetukset sulla on?

  Olet varmaan uusi täällä, mutta parivinkkiä netissä liikkumiseen.
  Esim. täällä on haku jolla voi hakea varsinnäppärästi tietoa useimpiin ongelmiin. vähän joutuu miettiin hakusanoja mutta kun kokeilee paria alkaa lötyyn varsin kivasti apuja moneen asiaan.
  Voit kokeilla hakusanoja
  luukku* + nokia*
  tai
  email* + nokia*
  tai
  mistä + sähköposti + 3650*
  jne.
  Ja lueskella löytyneitä ketjuja niillä saattaa päästä alkuun, kannattaa myös lukea yleisiä email aiheisia juttuja 7650/3650:n suhteen.
  Porukka vastaa yleensä mielellään jos heität mahdollisia lisäkysymyksiä noihin vanhojen ketjujen perää, ovat avuksi ja oikeassa paikassa seuraavaa tiedontarvitsijaa varten.
   
 5. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Niin?

  Sen sijasta että lässytät ja valitat uudesta otsikosta olisit keskittänyt voimasi tähän kysymykseeni vastaamalla.....minä en ehkä ole yhtä kätevä hakemaan tietoa kuin sinä, eli jos voisit noin etevänä miehenä etsiä minulle sen paikan mistä tämä tieto löytyy...
   
 6. bull Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  0
  Re: Niin?

  Turhaa valitat! Lukisi säännöt osoitteesta http://www.matkapuhelininfo.com/forum/viewtopic.php?t=6 ja kirjoittaisit sitten...

  Ennen uuden viestiketjun aloittamista tarkista onko aiheesta jo meneillään keskustelu.

  Ennen kysymyksen esittämistä on suositeltavaa vilkaista onko kysymykseen vastattu jo aikaisemmin. Foorumin oman Haku-toiminnon lisäksi voi kokeilla Matkapuhelininfon etusivun hakukonetta.


  No, kokeilin tuota yksinkertaista hakua ja laitoin hakusanoiksi sähköposti AND 3650 kuten ohje sivulla kertoo ja sain mm. seuraavan sivuston:

  http://www.matkapuhelininfo.com/forum/viewtopic.php?t=11693&start=0

  Löytyykö sieltä? Jos ei niin kirjoita perään niin varmaan vastataan...

  P.S. Eikös tuo periaatteessa olisi kuulunut datatuote-osioon, tai ainakin Nokia-osioon. Löytyy nopeammin vastaus ku laittaa oikeaan osoitteeseen... :eek:)

  Edit: Eikö sulla ole kotona omaa postia? Voit käyttää sitä 3650:ssa, laitat vaan kaikki muut kohdat samoiksi kun kotikoneessa mutta lähtevän postin palvelin on DNA:n oma, muistaakseni smtp.dna044.com. Varmista se DNA:n sivuilta!
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Re: Niin?

  Selkeät ohjeet tiedon hakemiseen jopa hakusanoilla millä löytyy, voiko olla helpompaa, enkä nähnyt järkeväksi copy/pasteta jo olemassa olevaa tietoa taasen uuteen ketjuun.
  Jos et itse jaksa pikkuisen, niin millä ihmeellä minun pitäisi jaksaa etsiä ratkaisua ongemaan jota itselläni ole, hyvää hyvyyttäni neuvoin miten tiedon löydät ja ohjeista varmaan hyötyä mahdollisten muiden ongelmien kanssa.

  Tietääkseni tämä ei ole mikään tukifoorumi.

  Tukiasioissa voit toki kääntyä aina myyjän puoleen tai alankaupallisiin yrityksiin. Tai eri tahojen tukinumeroihin.
   
 8. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Ämmät hoi

  On se hyvä että näilläkin foorumilla kulkee ämmiä jotka pitää huolen että ei kirjoiteta mitään kysymyksiä uudelleen, HEH.....aivan kuten kaikilla olisi yhtä paljon aikaa kuten teillä tuntuu olevan näitten sivujen ja otsikoiden pläräämiseen.

  Kyllä narista jaksetaan rivi kaupalla mutta vastausta on turha odottaa...
   
 9. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Re: Ämmät hoi

  Useimpia turhauttaa lukea samoja kysymyksiä kerran / parhaimmillaan pari viikossa, joten noita on kivaa ohjailla samoihin ketjuihin. Mitä kysyjän mhadolliseen kiireeseen tulee, on yleisesti ottaen nopeampaa etsiä vastaus foorumilta haun avulla kun postata päällekkäinen viesti ja odottaa että vakiokävijät jaksavat vastata kymmenettä kertaa samaan kysymykseen. Haun avulla tuon vastauksen löytäminen kestää alle viisi minuuttia.

  Foorumilla on nyt jo yli 100.000 viestiä joten enempää päällekkäisyyksiä on syytä pyrkiä välttämään. Mitä etsimääsi vastaukseen tulee, niin se löytyy kyllä tuolta linkistä joka Sinulle on jo kerrottu.

  Mitä ämmiin tulee, niin sukupuoli-määritelmän puuttuessa käyttäjätiedoista on toki mahdollista harhautua kuvittelemaan automaattisesti vakiokirjoittajia naisiksi. Kyllä, täällä on myös naisia juttelemassa mutta suurin osa on kuitenkin miehiä. Jos jonkun yleistyksen tuosta sukupuolesta haluaa tehdä, niin "Äijät" sopii paremmin koska se kattaa foorumilaiset huomattavasti paremmin.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju