1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

Sähköposti-Outllook Express ongelma

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja vp, 11/1/03.

 1. vp

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/03
  Viestit:
  151
  Tykkäykset:
  0
  Eli käytässä on mtv3 liittymän sähköpostipalvelu,jota käytän outlook express ohjelmalla. Niin nyt kun on käytössa Dna gprs palvelu ja yritän outlookilla lähettää sähköpostia niin ohjelma ilmoittaa virheen,että vastaanottaja on jostain syystä hylätty. Näin se tekee 90 rosentille vastaanottajista, mutta joillekkin se toimii. Sit jos menee mtv3:n sivuille ja kirjautuu sieltä sähköpostiin,niin sieltä kyllä voi lähettää kaikille postia. Osaako kukaan antaa mitään neuvoa,miten tuo ongelma korjaantuu,tai mistä se johtuu??
   
 2. personal jesus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  5057
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
  Mitä palvelinta käytät lähettämiseen? Pitää käyttään yhteydentarjoajan eli DNA:n palvelinta, MTV3:n palvelimella ei onnistu. Asiasta kyllä löytyy haulla joko tältä foorumilta tai sen edellisestä versiosta (eli arkistosta).
   
 3. vp

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/03
  Viestit:
  151
  Tykkäykset:
  0
  kiitos vinkistä,pittääpä kokeilla vaihtaa...
   
 4. gike Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  16   0   0

  Liittynyt:
  29/12/02
  Viestit:
  443
  Tykkäykset:
  47
  Puhelinmalli:
  ip7+
  eli saman ongelman kanssa minäkin painin, käytössäni on dna(olikohan se perus vai mikälie liittymä) joka tapauksessa halvin millä voi käyttää gprs yhteyttä sillä kiinteällä kk maksulla. mutta vitsi onkin siinä ettei siinä ole käytettävissä dnan smtp, eli lähtevän postin palvelinta. näin ollen en voi lähettää puhelimellani sähköposteja. tosin joku posti voi silloin tällöin lähteä. ei toimi mtv3 eikä mbnetin kautta myöskään niiden palvelimelta. onko missään "ilmaista smtp postipalvelinta" vai onko ainoa keino ruveta maksamaan dnalle lisää rahaa että kytkevät kalliinman liittymän päälle. samoin ketuttaa mbnetin sekä mtv3n nyyssi palvelin, joihin ei pääse sisään kuin niiden omien soittosarjojen kautta(siis vaikka loggaa omalla tunnuksella)eli ei gprsällä.
  ps. onko joku löytännyt nyyssien luku ohjelmaa p800 puhelimeen.
   
 5. tomi_79

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/9/02
  Viestit:
  105
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Lumia 800
  DNA:n lähtevänpostinpalvelin

  Dna:n lähtevänpostin palvelin on smtp.dna044.com tuon kun laitat koneellesi niin johan toimii =)

  Ja toimii kummassakin liittymässä, sekä perus että myöskin yritysliittymässä, joten ei kannata liittymätyyppiä halvemmasta kalliimpaan vaihtaa! Tarkemmat ohjeet löytyvät www.dnafinland.fi ja etusivulta linkki gprs asetukset ja alimpana kohtana e-mail asetukset!
   

Jaa tämä viestiketju