Sähköposti, kalenteri ja synkronointi takkuaa E5:ssa...

Keskustelu osiossa 'Sovellukset', aloittaja Escelinen, 8/8/11.

 1. Escelinen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/12/02
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  C5
  Minulla Nokia E5-00 ja työposti Mail for Exchangessa ja muutama oma laatikko POP-postilaatikkona. Nyt kun päivitin puhelimen softan, postilaatikot periaatteessa toimi, mutta:
  - Viestit-kohdassa näkyy postilaatikkojen edessä kysymysmerkki sinisellä pallolla laatikon nimen edessä eikä siitä saa auki postilaatikkoa eikä niitä voi myöskään poistaa
  - synkronointi ei toimi postilaatikoiden, eikä myöskään puhelimen kalenterin ja Outlookin välillä (töissä Exchange server)
  - kun menee Valikko - Toimisto - Sähköposti - Aset. kohtaan ja valitsee jonkin POP laatikon, hyppää Toimisto-näkymään ilman herjoja eli ei tee mitään

  Poistin kaikki laatikot ja tein uudestaan. Mail for exchangeen työpostia laittaessani kysyi otetaanko Kalenterit ym. mukaan synkronointiin ja valitsin kalenterin. Ei mitään vaikutusta, eikä mistään asetuksista pääse määrittämään kalenterin synkronointeja.

  Lisäksi ne kysymysmerkki - postilaatikot pysyi vaikka poistin kaikki laatikot.
  Viestit - Asetukset - Sähköposti -kohdassa näkyy Oletussähköpostilaatikkona Mail for Exchange. Jos yritän muuttaa sitä, puhelin ilmoittaa että: "Postilaatikkoa ei ole määritetty. Haluatko määrittää sen nyt?"
  Kun vastaan Kyllä ja valitsen Mail for Exchangen, tai minkä tahansa ehdotetuista, tulee ilmoitus: "Postilaatikoita on jo enimmäismäärä. Poista jokin nykyisistä postilaatikoita ja yritä uudelleen."

  Otin ennen softapäivitystä puhelimesta varmuuskopion, mutta muistaakseni sitä ei tarvinnut palauttaa, vaan kaikki oli näennäisesti ainakin kunnossa ja tallessa.
  Puhelimen:
  Ohjelmistoversio 071.003
  Mukautettu versio 071.03.237.01
  Kielipaketti 02.01
  Päivityshistoria näyttää puhelimessa olevan Nokia Sähköposti 3.9.

  Mitenkäs tämä kokok keksintö nyt saadaan kuntoon?
   
 2. Escelinen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/12/02
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  C5
  ...synkronointi alkoi eilen sitten omia aikojaan toimia ilman mitään uudelleenkäynnistämisiä tms.?! Yhtäkkiä Outlook alkoi näyttämään kalenteri-ilmoituksia - parhaimmat yli 200 päivän takaa...
  Mielestäni en eilen tehnyt mitään säätöjä, vaan annoin asian olla.
  Mutta nuo "ylimääräiset" laatikot sillä kysymysmerkki-logolla on ja pysyy enkä niille saa mitään.
   

Jaa tämä viestiketju