Sähköposti 3220:llaan?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Costi, 8/2/05.

 1. Costi

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/2/05
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Eli miten voin ottaa puhelimella sähköposteja vastaan, ja mikö on puhelimen osoite, liittymänä sonera, ja gprs on.
   
 2. Costi

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/2/05
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Eikö kukaan osaa auttaa, tarvittais ihan yksinkertaisia ohjeita, aivan alusta alkaen.
   
 3. fakifaki Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/1/03
  Viestit:
  340
  Tykkäykset:
  12
  Ei alusta asti jaksa kukaan kirjoittaa, kukaan muu kuin esko.. No joo, jos yhtään menee samalla lailla kun N7260:ssa niin sinne asetuksiin ja sitten kokoonpanoasetuksiin asetuksia/tiliä sorvaamaan sähköpostille.. paljon hauskaa säätöä ja luulen ettet vielä kymmenessä minuutissa valmista ole saanut (pieni alavalikkoviidakko).. mutta puoli tuntia saattaa jo riittää =). Selville kannattaa ottaa palveluntarjoajan yhteysosoite (saattais olla internet, en varma sonerasta), lähtevä palvelin (luultavasti mail.inet.fi)yms. Sitten kun olet saanut yhteysasetukset sähköpostille niin meet sinne sähköpostiohjelmaan ja valitset yhteydeksi juuri tekemäsi. Siellä muut asetukset vielä päälle ja eikun mailaamaan..
   
 4. Tero Viitanen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  821
  Tykkäykset:
  0
  Kun tiedät saapuvan postin osoitteen, eli palvelimen minne se menee ja palvelun tyypin (POP3) ja vielä selvität operaattorisi lähtevän postin palvelimen (SMTP) osoitteen, niin loput ongelmat asetusten paikalleen saamisesta loppunevat, kun lukaiset listaamani toimintaohjeet alla.

  EDIT:
  Lähetetty: 22:23 2.2.05 Viestin aihe:
  --------------------------------------------------------------------------------

  Joo, tänään sain itsekkin toimivan 3220 yksilön käyttööni. Sähköpostiastusten kanssa täällä oli aiemmin jollakin ongelmia ja samaan törmäsin minäkin. Onneksi SonyEricssonin luureja käyttäneenä hoksasin; että viestiasetusten sijaan ongelmaa täytyy lähestyä kokoonpanoasetusten kautta. Eli:
  1. Asetukset-kokoonpanoasetukset-omat
  2. Lisää uusi, jonka tyypiksi valitaan sähköposti
  3. Naputtele meili- ja siirtotieasetukset paikalleen
  Nyt sitten viestivalikkoon ja viestiasetusten sähköpostikohtaan:
  4. Valitse kokoonpanoksi se äsken muokkaamasi "oma kokoonpano", jonka jälkeen niitä meiliasetuksia voi muokata myös siinä viestiasetukset-osiossa.

  Noilla keinoilla itse sain meilit rullaamaan, toivottavasti auttaa muitakin ;)). Puhelimeen muuten oon ihan tyytyväinen. Toi joikkari vaatii hieman totuttelua verrattuna 6230:aan, mutta eiköhän se siitä. Valikot tuntuu paikoitellen hidastelevan ja joskus luuri ikäänkuin pysähtyy miettimään toteuttaakko komentoa vai ei. Noi ledilisukkeet tekee ihan mukavan säväyksen puhelun tullessa verrattuna "perinteisiin" malleihin. Eikä tämä musta/hopea kuoripaketti ole muutenkaan hullumman näköinen, päinvastoin. Jonkinlaista langatonta datayhteyttä olisin ehkä kaivannut, mutta käyhän se hyvin ilmankin.

  T: Tero
   

Jaa tämä viestiketju