Säästöä MMS-viesteillä?

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
30.7.2002
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
Toimisikohan tällainen järjestely MMS-viestien kanssa:
Internet-operaattorini(=Jippii) mahdollistaa minulle 5 postilaatikkoa, joista kuitenkin vain yksi on aktiivisessa sähköpostikäytössä. Muihin neljään postilaatikkooni saisin kaikkiin määriteltyä viestin forwardoinnin joko useampaan osoitteeseen tai sitten erikseen määritettävälle postituslistalle (en tiedä mitä tämä käytännössä tarkoittaa).
Voisin siis lähettää kuvakännykällä omaan laatikkooni MMS-viestin sähköpostina ja riippuen mihin osoitteeseen sen lähetän, viesti forwardoituisi automaagisesti valitulle käyttäjäryhmälle. Maksu tulisi vain tästä yhdestä viestistä ja vastaanottajia voi olla vaikka kymmenen.
Erityisen kätevä tämä systeemi olisi vielä nyt kun a)harvalla on vastaanottoon kykenevää luuria ja b)viestit eri operaattorien välillä ei vielä toimi joten kuva/ääniviestit joutuu joka tapauksessa lähettämään sähköpostina. Eikös tuo MMS-viestien laskutus tule aina jokaisesta osoittesta johon sen lähettää, riippumatta siitä onko se puhelinnumero tai sähköpostiosoite?
Ongelmana näen vain sen, että pitää muistaa mihin kaikkialle eri osoitteeseen lähetetyt viestit loppujen lopuksi menevätkään. Itselläni ei ole kamerakännykkää joten en pysty testaamaan tätä käytännössä, jätän siis idean (sikäli kuin tämä on uusi?) vapaasti muitten käytettäväksi.

indie
 

yellow

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
6.8.2002
Viestit
2919
Reaktiopisteet
0
En ehka lukenut viestia ihan tarkkaa, mutta eiko samaan lopputulokseen paase jos lahettaa kuvan suoraan puhelimesta mailina halutuille henkiloille?
 
Top Bottom