Mobiili.fi Ryhdy salamurhaajaksi: suosittu peli-ilmiö saa jatkoa puhelimilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Pelijätti Ubisoft ilmoitti julkaisevansa pian uuden Assassin’s Creed -pelin. Identity-lisänimellä kulkeva toimintapeli on luotu nimenomaan puhelimia ja tabletteja varten.

  [​IMG]Assassin’s Creed on valtava ja varsin suosittu pelisarja. Sen lukuisissa osissa yhdistellään eri elementtejä, kuten todellista historiaa, sci-fiä, toimintaa ja roolipelielementtejä. Pelikonsolien ja tietokoneiden lisäksi Assassin’s Creed -pelejä on nähty myös mobiililaitteilla.

  Blue Byte -pelistudion kehittämä ja Ubisoftin julkaisema Assassin’s Creed Identity on kuitenkin sarjan ensimmäinen perinteistä toimintamallia hyödyntävä peli, joka julkaistaan ainoastaan mobiililaitteille. Identityssä pelaaja voi luoda oman salamurhaajansa ja suorittaa tehtäviä renessanssi-ajan Italiassa.

  Assassin’s Creed Identity julkaistaan maailmanlaajuisesti 25. helmikuuta. Peli saapuu ensin iOS-laitteille ja vaatii toimiakseen vähintään iOS 7:llä varustetun iPhone 5:n, iPad 3:n tai näitä uudemman laitteen. Android-version on tarkoitus seurata perässä myöhemmin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju