Mobiili.fi Ryhdy mestarifutaajaksi – uusi piilotettu peli saapui Facebook Messengeriin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2073
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Facebook Messengeriin on piilotettu jo pari pientä peliä, joissa keskustelujen ohessa voi viihtyä koripallon tai shakin parissa. Nyt valikoima on kasvanut ajankohtaisella jalkapallopelillä.

  Meneillään olevien EM-kilpailujen kunniaksi Facebook on lisännyt Messenger-viestisovellukseensa uuden piilotetun pelin. Aiemmin julkaistun koripallopelin tavoin viihteen pariin pääsee lähettämällä viestiketjuun jalkapallo-emojin ja klikkaamalla sen jälkeen kyseistä emojia.

  Itse peli keskittyy pomputteluun. Tarkoitus on siis pitää jalkapalloa ilmassa mahdollisimman kauan koskettamalla sitä uudelleen ja uudelleen. Salapeli on kaikessa yksinkertaisuudessaan koukuttava ja parhaan tuloksen tavoittelu kavereiden kesken on yllättävänkin hauskaa.

  [​IMG]
  Facebook Messengerin jalkapallopeli.


  Uuden pelin pariin pääseminen vaatii sovelluksen päivittämistä. Tuoreimman version löydät Google Playsta ja Applen App Storesta.

  Facebook on viime aikoina tehnyt myös muita uudistuksia pikaviestimensä emoji-osastolla. Kesäkuun alussa yhtiö julkisti täysin uusitun emoji-valikoiman laajoilla ihonvärivaihtoehdoilla ja perinteisiä sukupuolirooleja kaihtavalla kuvatarjonnalla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju