RSS-ongelmia (E70)

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja vesak, 30/1/07.

 1. vesak

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/10/03
  Viestit:
  123
  Tykkäykset:
  0
  Yritin tässä kokeilla RSS-feedien lukemista E70:n selaimella aika heikolla menestyksellä:

  Vaihe 1: Sain lisättyä hesarin RSS-feedin selaimen "Web-syötteet" osan alle. Lista uusista uutisista päivittyi, mutta kokonaista viestiä en saanut auki.

  Vaihe 2: Suljin selaimen ja käynnistin uudelleen. Kun valitsin "Web-syötteet", se yritti väkisin avata WLAN-yhteyden, jota ei tässä paikassa ole saatavissa.

  Vaihe 3: Seuraavaksi RSS lakkasi toimimasta kokonaan. Selain toimii muuten normaalisti, mutta "Web-syötteet" ei avaudu lainkaan. Kokeilin bootata koko kapulan, mutta ei vaikutusta.

  Keksiikö joku, miten nuo RSS-asetukset saisi nollattua. Tuo on sellainen ominaisuus, jonka takia ei viitsi koko kapulalle tehdä master-resettiä. Kapulan softaversio on 2.0618.07.10.
   
 2. BooT69 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  15/7/04
  Viestit:
  447
  Tykkäykset:
  0
  Unohda selaimen sisäänrakennettu lukija. KÄytä PC:llä olevaa lukijaa, Google readerillä ja Bloglines:llä on molemmilla mobiilisovellus omille lukijoilleen.

  Itse käytän Google Readeriä kotikoneella. On kätevää, että samat feeedit näkyy puhelimessa, samoin jo luetut synkronoituvat molempiin riippumatta siitä kummalla luen, PC:llä vai puhelimella. Feedien organisoinnin ja tilauksen teen PC:llä.
   
 3. TiiMi

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/9/05
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Onkos joku jo löytänyt toimivia RSS-syötteitä? Eli sellaisia, jossa otsikkoa painamalla pääsee lukemaan koko jutun eikä vain uutta linkkiä alkuperäiselle uutissivulle. Toistaiseksi tämä onnistuu vain MBnetin uutisissa. Noita hyödyttömiä rss:iä on kyllä paljon: Hesari, Iltalehti, Iltasanomat jne.
   

Jaa tämä viestiketju