RSS lukuohjelma series60 puhelimille haussa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Sacce, 18/4/05.

 1. Sacce

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/3/03
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Kuten yksinkertaisuudessaan otsikko sanoo niin hakusessa olisi kunnollinen RSS-reader ohjelma series60 alustalle kännykkään. Puhelin itsessääon on 7610 ja tuntuu pientä ongelmaa tulevan kun olisi tarkoituksena löytää ilmainen rss lukuohjelma, muutamia jar/jad asennuspaketteja löysin van kuten tavallista eivät nämä oikein tahdo toimia tuossa puhelimessa. Ohjelman kyllä saa asennettua van ei se käynnisty, ei tule mitään herjaa eikä käynnisty:(

  Itse muuten kyllä käyttäisin aikaa tämän etsimiseen van kun tuo suomen armeija tahtoo pitää kiireisenä eikä ole liikaa vapaita niin pitää turvautua muiden apuun. Toivottavasti löytyy tämä ohjelma :)
   
 2. Sacce

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/3/03
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Hmm lisäyksenä edelliseen viestiin niin se ohjelma joka ei suostunut toimimaan puhelimessa oli RssOrbit niminen
   
 3. JuhaN Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/03
  Viestit:
  715
  Tykkäykset:
  16
 4. Zache

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/02
  Viestit:
  540
  Tykkäykset:
  0
  Tietääkös kukaan mitään rss-lukijaa puhelimille joka tukisi minkään näköistä rich-textiä, eikä pelkästään pelkkää tekstiä. Eli vaikka tuki boldauksille ja linkeille feedien ja vaikka webin välillä tms...
   
 5. JuhaN Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/03
  Viestit:
  715
  Tykkäykset:
  16
  Tiesin toki tällaisesta sovelluksesta etukäteen, mutta en luullut tarvitsevani moista... Olen ollut tähän asti varsin tyytyväinen Operaan ja ProfiMailiin mobiileina tietolähteinäni.

  Asensin kuitenkin testimielessä tuon Headlinen tänään N-Gageeni ja aion ostaa sen vielä tänään!! RSS-feedien seuraaminen on ehdottomasti nopein tapa lukaista uutiset hitaan GPRS-yhteyden kautta ja tämä softa taitaa sen paremmin kuin hyvin!

  =)juha
   

Jaa tämä viestiketju