RSL COM osaksi Finnetiä

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja CMan, 6/8/02.

 1. CMan

  CMan Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/7/02
  Viestit:
  160
  Tykkäykset:
  0
  Laitimpa tämän tonne toiseenkin threadiin, mutta jos joku ei lue sitä niin tässä tätä...

  "Finnetiin kuuluva Kaukoverkko Ysi Oy ja RSL COM Finland Oy ovat 5.8.2002 allekirjoittaneet esisopimuksen, jolla Kaukoverkko Ysi Oy hankkii vaiheittain enemmistön RSL COM Finland Oy:n osakekannasta. Lopullinen kauppasopimus allekirjoitetaan myöhemmin tänä syksynä.

  RSL COM täydentää osaltaan Finnetin valtakunnallista palvelutarjontaa, koska RSL COM on erikoistunut erityisesti pääkaupunkiseudulla ja muissa keskeisissä kasvukeskuksissa toimivien yritysten telepalveluihin. KV9 ja RSL COM ovat sopimusneuvottelujen kuluessa luoneet yhteisen strategian ja liiketoimintasuunnitelman, joiden tavoitteena on tarjota valtakunnallisia palveluita yritysten tarpeisiin.

  ”Haluamme panostaa RSL COMin liiketoimintaan, koska se on hyvin toimiva yhtiö, jolla on vahva asema Finnetiä kiinnostavissa asiakassegmenteissä. Yhteistyöllä saavutamme sekä maantieteellisesti että asiakaskunnittain merkittäviä etuja”, sanoo Kaukoverkko Ysi Oy:n toimitusjohtaja Heikki Junnila.

  ”Finnetin ja RSL COMin tuotteet ja asiakaskunnat täydentävät toisiaan. Myös strategiamme ovat hyvin yhteensopivat, joten tehdyllä kaupalla takaamme parhaat mahdolliset edellytykset RSL COMin liiketoiminnan ja asiakaspalvelun kehittämiselle”, sanoo RSL COM Finland Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Kiesvaara."
   
 2. S

  Safiiri

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  222
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N9
  Taitaa olla melkoinen ylimiehitys tämän lafkan johdossa, sillä eikö ne Jippiin potkimat KPNQwestinkin johtajat ilmoittaneet siirtyneensä RSL COMin johtoon.
   
 3. CMan

  CMan Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/7/02
  Viestit:
  160
  Tykkäykset:
  0
  No siinätapauksessa RLS COM:illa taitaa alkaa yt-neuvottelut piakkoin... ;)
   

Jaa tämä viestiketju