Mobiili.fi Rovio tehtaili hiljaisuudessa uuden Angry Birds -pelin – tukeutuu tulevaan elokuvaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Rovio ja Angry Birds eivät ole enää aiempien vuosien kaltaisesti kaikkien huulilla. Tästä huolimatta yhtiö työstää lempilintuhahmojaan edelleen. Suurella rahalla tehty animaatioelokuva saapuu teattereihin toukokuussa ja nyt elokuvan rinnalle on julkaistu uusi Angry Birds -peli.

  [​IMG]Angry Birds Action! on Rovion uusin pelijulkaisu. Tarkoituksena on edelleen viskoa lintuja ja aiheuttaa tuhoa pelilaudalla. Tällä kertaa näkökulma on kuitenkin muuttunut ja pelilauta muistuttaa suuresti flipperiä.

  Linnut eivät myöskään enää lennä ilmojen halki. Sen sijaan hahmot ovat omaksuneet elokuvasta tutut ulkomuodot ja liikkuvat pelilaudalla juosten. Tarkoituksena on tuhon ohessa pelastaa munia ja kerätä muita arvoesineitä.

  Angry Birds Action! on Android Policen mukaan julkaistu vain Uudessa-Seelannissa. Kyseessä on siis hyvin perinteinen testilanseeraus, jonka tulosten perusteella peli saattaa saapua myöhemmin laajemmille markkinoille. Tässä tapauksessa maailmanlaajuinen julkaisu onkin hyvin todennäköinen, kun ottaa huomioon pelin kytkökset pian julkaistavaan elokuvaan. Angry Birds valtaa elokuvateatterit Suomessa 13. toukokuuta.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju