Mobiili.fi Rovio loikkasi Windows-laivasta – Angry Birds -pelien kehitys ja tuki loppui

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Rovion kehittämä Angry Birds 2.


  Rovio vaikuttaa liittyvän Windows-mobiilialustan suhteen luovuttavien yhtiöiden joukkoon. Erään pelaajan jakama sähköpostikeskustelu kertoo suoraan, että pelejä kehitetään jatkossa vain iOS- ja Android-laitteille.

  Windows Centralin käsiinsä saama sähköposti varmistaa Rovion keskittymisen vain tiettyihin alustoihin. Viestissä Rovion tukihenkilö toteaa, että yhtiön pelejä ei enää kehitetä Windows Phone -laitteille. ”Ainoat laitteet, joita edelleen tuetaan ja päivitetään, ovat iOS- ja Android-laitteet”, tukitiimin Aleksander selittää.

  Nähtävästi erillisessä sähköpostissa on myös varmistettu, että Angry Birds ja Bad Piggies -pelien kehitys PC-alustoille on lopetettu. Yhtiö kertoo haluavansa panostaa tiettyihin mobiilialustoihin parhaan mahdollisen kokemuksen takaamiseksi.

  Lukuisat Rovio-pelit ovat toki edelleen saatavilla Windows Phone -kaupassa, mutta päivitykset näille nimikkeille ovat olleet jo aiemminkin harvassa. Nyt uuden tiedon myötä vaikuttaa varsin varmalta, ettei Angry Birds -päivityksiä tai uusia julkaisuja kannata Windows-mobiililaitteille odottaa.

  [​IMG]
  Rovion tukitiimi varmisti asiakkaalle lähetetyssä sähköpostissa Windows-laitetuen kohtalon.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju