Mobiili.fi Rovio julkaisi uuden hedelmäisen mobiilipelin – tässä on Nibblers

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Angry Birdsistä tunnettu Rovio on julkaissut uuden mobiilipelin. Tällä kertaa pelistudio poikkeaa tutusta brändistä ja tuo saataville uuden, vaikkakin tuttuun pelityyppiin luottavan tuotteen. Uutuuspelin nimi on Nibblers.

  [​IMG]
  Pelaajan taitoja mitataan myös pomotaistoilla


  Nibblers on pohjimmiltaan hyvin perinteinen pulmapeli, jossa tarkoituksena on yhdistää useita esineitä ketjuksi. Tällä kertaa pelilauta on täytetty hedelmillä.

  Pelaaja ohjastaa Nibblersissä vedestä maalle nousseita pelihahmoja, jotka kaipaavat hedelmiä. Kullakin seikkailevalla hahmolla on omia erikoiskykyjä, joita pelaaja voi hyödyntää. Suunnitelmien tielle taas asettuvat ilkeät liskot. Kaikkea ympäröi Rovion mukaan yhtiölle ominainen huumori, näyttävä graafinen ulkoasu ja vahvat hahmot.

  Sosiaalisen elementin Nibblersiin tuo Facebook-integraatio. Pelaajat voivat esimerkiksi vertailla tuloksiaan ja nähdä ystäviensä edistymisen omalla pelikartallaan.

  Pelattavana on saman tien yli 200 kenttää. Rovio myös lupaa, että lisää on luvassa tulevaisuudessa. Nibblers on nyt saatavilla sekä Applen App Storessa että Google Play -kaupassa. Tuttuun tapaan kyseessä on sisäisten ostosten mahdollisuuksilla maustettu ilmaispeli.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju