Mobiili.fi Rovio ja Darude yhdistivät voimansa – Angry Birdsin ”suurin päivitys koskaan” saapuu...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Angry Birds on kiistatta eräs 2000-luvun suurimpia peli-ilmiöitä. Daruden Sandstorm, jota kuulee tasaiseen tahtiin edelleen, on taas eräs ikonisimpia paloja kultaisesta 90-luvusta. Mitä tapahtuu, kun nämä hitit yhdistetään? Nyt se selviää.

  Rovio ilmoitti tänään, että studion alkuperäinen vuonna 2009 julkaistu Angry Birds -peli saa ”suurimman päivityksensä koskaan”. The Mighty League -lisäyksessä pelaajat voivat kilvoitella verkossa parhaiden pisteiden kerääjän tittelistä klassisissa Angry Birds -kentissä.

  Uuden liigan pariin pääsee suoraan Angry Birdsin alkunäkymästä. Tarjolla on päivittäin kolme haastekenttää, joista pelaajat voivat kovilla pistetuloksilla tienata tähtiä. Tähtien avulla taas edetään liigassa paremmille sijoituksille.

  [​IMG]

  Mikäli kolme verkkokenttää päivässä ei riitä, voi lisää pelimahdollisuuksia ostaa rahalla. Peli itsessään on tietysti ilmainen ladata sekä iOSille että Androidille ja vanha tuttu offline-peli lukuisine maailmoineen on edelleen saatavilla.

  Suurpäivitystä tahdittaa yllättävä yhteistyö, sillä Rovio on yhdistänyt voimansa hittiartisti Daruden kanssa. Tuloksena on Sandstorm-ysäriklassikkoa ja Angry Birds -teemaa yhdistelevä uusioversio Daruden kuuluisimmasta hitistä. ”Sandstorm ja alkuperäinen Angry Birds sopivat yhteen kuin keskiyön aurinko ja lakritsijäätelö”, Rovion pelijohtaja Wilhelm Taht hehkuttaa. Ajatus on kaunis, mutta todennäköisesti monet 90-luvulla kasvaneet palaavat silti mieluummin alkuperäisen hiekkamyrskyn hellään huomaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju