Route66 mobile7 N95 asennusongelma

Keskustelu osiossa 'GPS-paikannus', aloittaja sixsti, 17/9/07.

 1. sixsti

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/2/05
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  0
  Tuli hankittua Route66 heikon Maps ohjelman takia, mutta ei ala ruusuisesti routenkaan kanssa.

  Tänään kopsahti postilaatikkoon Route ja eikun heti asentelemaan. Ensimmäinen ongelma tuli vastaan, pöytäkoneessani on Windows 2000, jossa ohjelma ei suostu asentumaan. No onneksi on myös läppäri josta löytyy windows XP ja sillä onnistuin.

  Muistikortti puhelimeen sisään ja eikun testailemaan ohjelmaa. No mikään ei käynytkään noin helposti. Kortin saatua sisään ohjelma (Route) käyntiin, joka kysyy tuote tunnusta mikä pitää lähettää, josta saa paluu viestinä aktivointi tunnuksen. Tunnus saapui hetken kuluttua. Näppäilin tunnuksen puhelimeen, joka ilmoitti activointi epäonnistui.

  Muutaman kokeilukerran jälkeen ja tarkastettuani koodit otin yhteyden Route tukeen. Sieltä kerrottiin, että ohjelmaan pitää päivittää ensimmäiseksi ja päivitykset löytyy Routen sivuilta, eikun päivittelemään. Päivitykset asennettuani kokeilemaan, ei toimi edelleenkään. Uudelleen yhteys Route tukeen, seuraavaksi sieltä neuvottiin tekeemään puhelimeen master reset. Työtä käskettyä toimeen. Pc suitella varmuuskopio puhelimesta ja eikun resetoimaan. Sen jälkeen taas testiä ja tulos ei toimi!

  En tiedä oikein enää mitään mitä tehdä. Ohjelmatkin on asennuttu useampaan kertaa eikä mikään auta. Tuntuu jotenki typerältä ostaa tälläisia ohjelmia mitä e saai toimimaan jonkun aktivoinnin takia. Helpompi olisi ottaa kräkätty ohjelma niin ei olisi tälläisia huolia:( Tosin kuuliaisena kansalaisena sellainen ei tule kuuloon.

  Jos joku osaisi auttaa asiassa niin iso Kiitos jo etu käteen.
   
 2. qnarkill

  qnarkill

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/06
  Viestit:
  65
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC One, SGS2B ja 2730.
  palauta roska kauppaan, ei siihen saa edes custom poi:ta.
   

Jaa tämä viestiketju