RotateMe ohjelman 'signeeraus'

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja FusionWolf, 28/7/08.

 1. FusionWolf

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/7/05
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Yritin asennella tuota RotateMe ohjelmaa N73ME puhelimeeni, mutta kun se on allekirjoittamaton, niin eihän se asennu.

  Olen joskus aikaisemmin allekirjoittanut FExplorerin ihan onnistuneesti täältä löytyneiden ohjeiden mukaisesti (http://www.matkapuhelininfo.com/keskustelu/showthread.php?t=34494).

  Nyt homma tyssää tuossa kohtaa, kun pitäisi mennä sinne symbian signed sivustolle ja pyytää sitä DevCert requestia sekä uppia se .CSR file tuonne, mutta nyt siihen tulee vaan viesti, että pyyntö on hylätty, koska minulla ei ole jotain publisher id:tä!?!?

  Sivulla on vaan tuo varoitus eikä mitään browse painiketta, kuten kuuluisi olla!?!

  Mikä nyt avuksi/neuvoksi??
   
 2. puikko

  puikko Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  29/7/07
  Viestit:
  1673
  Tykkäykset:
  208
  Puhelinmalli:
  iPhone 6
  Open Signed online

  Katoppaha tuolta

  Tosin tuo RotateMe on aika heikosti suostunut signattavaksi, mutta joku versio mielestäni suostui yhteistyöhön.
   
 3. FusionWolf

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/7/05
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0

  Kiitos! Sain kuin sainkin rotateMe v2.1 beta 2:n signeerattua tuon avulla, mutta lisää ongelmia!! :(

  Asensin ohjelman ja kokeilin käynnistää, ei mitään! :-| No, asensin sen N95Accelerator dll:n (olisiko sitä edes tarvinnut, kun on N73ME?), poistin rotatemen ja asensin uudelleen eikä vieläkään tapahdu mitään!?!? :(

  Ohjelma asentui kiltisti, ja sillä on kuvakkeeton kuvake sovelluskansiossa!! :-o. Siis siinä kuvakkeessa ei ole mitään iconia. Tyhjä vaan... eikä sovellus käynnisty!!

  Mitäs nyt??
   
 4. Hit4Me

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/1/07
  Viestit:
  172
  Tykkäykset:
  4
  Ei varmaan toimi tuo v2.1, kun ei tuossa N73:ssa ole noita liiketunnistimia. Tarviit sen vanhemman version missä, jollain näppäimellä saa vaihdettua näytön suuntaa.
   
 5. FusionWolf

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/7/05
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0

  No nyt mulla on montaakin eri (vanhempaa) versiota ko. ohjelmasta, mutta yksikään niistä ei läpäise tuota signeerausta :(.

  Että on tehty elämästä välillä vaikeeta....
   
 6. FusionWolf

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/7/05
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  No niin. Nyt alkoi lyyti kirjoittaa :). Aikani tapeltua tuon Symbianin signeerauksen ja RotateMe ohjelman kanssa, löysin keinot asentaa N73ME puhelimeen 'unsigned' -ohjelmia.

  RotateMe v1.5 tuntuu pelittävän ihan hienosti, kun sen sai ensin signeeratuksi ja asennetuksi. ;)
   
 7. antti10

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/8/04
  Viestit:
  65
  Tykkäykset:
  0
  Kerro muillekin miten sen teit

  Rotate me 1.5 kiinnostaa mutta en ole onnistunut signeeraamaan sitä
   
 8. FusionWolf

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/7/05
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  No en itsekään oikein tajunnut kaikkea miksi näin piti toimia, mutta tässä on vähän 'maallikon' ohjetta miten sain homman toimimaan. Näillä ohjeilla voi asentaa mitä tahansa signeerattomia ohjelmia puhelimeen ;).

  Kerrottakoon, että oma puhelimeni on siis N73ME ja ohjelmistoversio 4.0812.4.2.1 (tämän saa selville näppäilemällä *#0000#), S60v3 käyttöjärjestelmä v9.1 (selviää Nokian verkkosivuilta).

  Asiaan:

  Ensinnäkin ladataan ja puretaan eri kansioihin tarvittavat sovellukset.

  - Allekirjoittamaton RotateMe v1.5beta1 löytyy esim. tuolta: http://rapidshare.com/files/135884684/rotateMe_v1.50.Beta1.unsigned.sis.html Lataa se tietokoneelle valmiiksi.

  - Lataa CapsOnOff -sovellukset sisältävän paketti tuolta ja pura se johonkin kansioon: http://rapidshare.com/files/135890843/CapsOnOff_preFP1.zip.html. Näillä sovelluksilla saa oikeudet käyttää puhelimen järjestelmäkansioita ja tiedostoja.

  - Lataa cert.rar -paketti tietokoneelle ja pura se johonkin kansioon: http://fca00000.googlepages.com/cert.rar. Paketissa on sertifikointi- ja avaintiedostot ohjelmien signeerausta varten.

  - Lataa SignSIS -ohjelma tuolta ja pura se johonkin kansioon: http://www.gosymbian.com/dhscr/download/dwl_ssis_uk.php?name=SignSIS-GUI. Tällä voi siis allekirjoittaa näitä allekirjoittamattomia sovelluksia. Ohjelma ajetaan PC:llä.

  - Lataa Hack.zip -paketti tietokoneelle ja pura se johonkin kansioon: http://rapidshare.com/files/123058078/Hack.zip.html. Paketti sisältää tosin muitakin ohjelmia mitä tarvitaan, mutta ei välitetä siitä.


  Ohjelmien asentaminen ja käyttö:

  - Asenna Hack.zip -paketissa ollut 'X-plore_S60_3rd.sisx' -ohjelma puhelimeesi.

  - Asenna Hack.zip -paketissa ollut 'HelloCarbide_didiala.sisx' -ohjelma puhelimeesi.

  - Kopioi CapsOnOff_preFP1.zip -paketissa ollut 'CProfDriver_SISX.ldd' -tiedosto vaikka muistikortin juurhakemistoon (E:\)

  - Kopioi cert.rar -paketissa ollut '00000001' -tiedosto vaikka muistikortin juurihakemistoon (E:\)

  - Käynnistä puhelimesta juuri asentamasi X-plore sovellus. Valitse 'Menu -> Tools -> Configuration' ja merkitse 'Show Hidden files' sekä 'Show system files/folders' kohtiin ruksit. Poistu vaikosta back painikkeella.

  - Jätä X-plore käyntiin palaamalla valmiustilaan sovellusluettelon kautta (paina pitkään valikko -painiketta).

  - Käynnistä juuri asentamasi HelloCarbide -sovellus. Valitse 'Valinnat -> Menu1'. Näyttöön tulee 'done...probably!'. Vastaa 'yes' ja ohjelma heittää takaisin sovellusvalikkoon. Nyt sinulla on väliaikaisesti pääsy järjestelmäkansioihin.

  - Palaa takaisin käynnissä olevaan X-plore sovellukseen sovellusluettelon kautta. Mene 'c:\resource' -kansioon ja luo uusi alikansio 'swicertstore' valitsemalla 'Menu -> File -> Make Dir'. Mene juuri luomaasi 'swicertstore' -kansioon ja luo uusi alikansio 'dat' samoin tavoin. Eli nyt pitäisi olla c:\resource\swicertstore\dat -kansio.

  - Mikäli kopioit PC:ltä '00000001' -tiedoston muistikortille mene E:\ -asemalle ko. tiedoston kohdalle ja valitse 'Menu -> Edit -> Move. Sitten menet juuri luomaasi c:\resource\swicertstore\dat -kansioon liikuttamalla 'joystick' -painikkeesta ylös-alas sekä sivuille (kansiot avataan ja suljetaan sivuttaisliikkeellä). \dat -kansion kohdalla paina joystick -painikkeesta ja tiedosto siirtyy ko. kansioon.

  - Laita '00000001' -tiedostolle vain lukuoikeudet menemällä tiedoston kohdalle ja valitsemalla 'Menu -> File -> Attributes -> Read Only' ja hyväksy painamalla 'Change'.

  - Siirrä myös aikaisemmin kopioitu 'CProfDriver_SISX.ldd' C:\sys\bin -kansioon samalla tavalla, kuin edellinen tiedosto sillä erolla, että tälle ei aseteta mitään lukuoikeuksia.

  - Poistu X-plore -ohjelmasta ja käynnistä puhelin uudelleen.

  - Asenna CapsOnOff_preFP1.zip -paketissa olleet 'CapsOn' ja CapsOff -sovellukset. Tämän jälkeen voit poistaa HelloCarbide -sovelluksen puhelimesta mikäli haluat. CapsOn ja CapsOff -sovelluksilla saat jatkossa järjestelmäkansiot käyttöön helposti ilman puhelimen uudelleen boottausta. CapsOff -sovellus aukaisee järjestelmäkansiot ja CapsOn -sovellus palauttaa normaaliin tilaan. Kun jompaa kumpaa sovellusta avaa, niin näyttö vain vilahtaa ja homma toimii. Tämän voi kokeilla selaamalla X-plore -ohjelmassa esim. C:\Sys -kansiota.

  - Käynnistä 'SignSIS-GUI_v1.1.exe' -paketissa ollut SignSIS-GUI.exe PC:llä. Osoita DevCert -kenttään cert.rar paketissa ollut gensign.cer -tiedoston sijainti ja KeyFile -kenttään samaisessa paketissa ollut gensign.key -tiedoston sijainti. Key -kentän tulee olla tyhjä. Osoita Input.sis(x) -kenttään RotateMe:n asennustiedoston sijainti.

  - Paina SignSIS! painiketta ja ohjelma on 'allekirjoitettu'.

  - Ennen kuin asennat ohjelmaa puhelimeesi, käy laittamassa puhelimesta järjestelmäkansiot näkyväksi eli suorita CapsOff -sovellus. Asenna ohjelma ja voit palauttaa kansiot normaaliksi CapsOn -sovelluksella.


  Paljon tekstiä ja näyttää hankalalta näin kuin jälkikäteen lukee, mutta aika helppo nakki loppujen lopuksi ;).

  Ja jos ei halua käyttää ollenkaan PC:tä tuohon allekirjoittamiseen, niin on olemassa tämmöinen MobileSigner -ohjelma (http://www.symbian-freak.com/downloads/app/3rd_ed/mobile_signer.zip). Asentamalla tuon puhelimeen ja kopioimalla ne gensign.key ja .crt -tiedostot myös puhelimeen johonkin mistä voi sitten osoittaa ne tuolle ohjelmalle voi allekirjoittaa sovellukset myös puhelimessa. Kokeilin ja toimi ihan hienosti :).

  Sitten löysin vielä tämmöisen ohjeen, joka vaikuttaa helpommalta, mutta en ole kokeillut: http://www.mobilelok.com/mobile-app.../9322-alternate-hack-fca00000-tested-n73.html.

  Niin olisi ihan kiva tietää, jos joku muukin tätä kokeilee, että toimiko homma.
   
 9. FusionWolf

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/7/05
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0

Jaa tämä viestiketju