Roottaus ja takuu

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja japala, 20/2/12.

 1. japala

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/11/03
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Tuossa on noin vuoden ikäinen, rootattu Z alkanut temppuilemaan random booteilla ja takuuseen olisi tarkoitus lähetellä. Mitä lueskelin asiaa tältä foorumilta niin roottauksen vaikutus takuuseen näytti jakavan mielipiteitä tai ainakin käsityksiä hyvinkin kahtia. Unroottaaminen ei sinällään kai ole paha rasti, kun on kaikki roottauksen aikana syntyneet varmuuskopiot tallella mutta vaikka nyt vaivaa säästääkseni ajattelin kysyä onko kenelläkään ollut vielä ongelmia korjauttaa rootattu puhelin takuuseen? En tällaista viestiä ainakaan haulla löytänyt ja voisipa tästä tiedosta olla joku muukin kiitollinen. Thanks.
   
 2. mikbe

  mikbe

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/2/10
  Viestit:
  179
  Tykkäykset:
  10
  Omiin korviin ei ole kantautunut tapausta, etteikö rautavian takia huoltoon lähetetty puhelin olisi mennyt takuuseen roottaamisen takia. Tämä osaksi siksi, koska unroot on niin lapsellisen helppo tehdä. Ainakin HTC:n vehkeisiin.
   
 3. sampolainen

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/3/07
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Itsekin oman desiren huollattanut muistaakseni kolmesti. Joka kerralla olen kyllä kiltisti iskenyt alkuperäisen ohjelmiston kapulaan ja shuollosta palattuaan puhelin on saanut samantien rootin ja backuppi vanhasta setistä sisään
   
 4. akselic

  akselic TicTac - vain yksi puhelin!

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  13/11/11
  Viestit:
  5989
  Tykkäykset:
  4822
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 8
  Kuten edelliset jo vastasivat, niin kyllä rootattukin laite yleensä kelpaa takuuhuoltoon jos vika on raudassa.. mutta kannattaa silti varmuuden vuoksi poistaa root ennen laitteen huoltoa, koska jos sattuvat katsomaan ohjelmistoa ja toteavat, että on rootattu niin silloin takuu ei välttämättä koske edes rautavikaa.
   
 5. mikbe

  mikbe

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/2/10
  Viestit:
  179
  Tykkäykset:
  10
  Varmuuden vuoksi aina kannattaa ajaa sisään jokin virallinen RUU, jos puhelin pysyy päällä sen asentamisen ajan.
   

Jaa tämä viestiketju