RL:n palveluvalikon muokkauskin maksullista

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Bird, 23/9/02.

 1. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Nyt tähän voisi laittaa sellaisen vanhalta foorumilta tutun peukun alaspäin, jos uudella sellainen olisi..

  Elikkäs tässä vähän hintatietoa. Minä ihan olin siinä uskossa, että vain palveluvalikon palveluiden käyttäminen maksaa, ei niiden muokkaaminen itse netistä käsin. Missään vaiheessa siitä ei ole puhuttu mitään, että muokkauskin maksaisi. Myöskään RL:n omassa palveluvalikko-esitteessä ei kyseisestä asiasta mainita, tosin ei suoranaisesti sanota, että se olisi ilmaistakaan, mutta kuitenkin.

  Omien suosikkien vaihtaminen:
  Omat suosikit-palveluryhmään voit kerralla vaihtaa 1-5 uutta palvelua. Voit päivittää kaikki Omat suosikit -palveluryhmän palvelut samalla kertaa. Palveluiden vaihtaminen on maksullista; yhden palvelun vaihtaminen maksaa 0,49 € ja 2-5 palvelun vaihtaminen maksaa 1,66 €.

  Muiden palveluiden vaihtaminen:
  Omat suosikit, Sähköposti ja Hinnat -palveluryhmiä lukuun ottamatta voit vaihtaa kaikki muut palveluryhmät toisiksi esimerkiksi Viihde-palveluryhmän Pörssi -palveluryhmäksi. Voit päivittää yhden palveluryhmän kerrallaan; palveluryhmän vaihtaminen maksaa 1,66 €.

  Palveluryhmien piilottaminen ja palauttaminen palveluvalikkoon:
  Voit myös halutessasi piilottaa palveluryhmiä tai palauttaa piilotetun palveluryhmän Radiolinja-valikkoon. Omat suosikit, Sähköposti ja Hinnat -palveluryhmiä et voi piilottaa tai palauttaa. Voit piilottaa tai palauttaa useamman palveluryhmän kerrallaan; piilottaminen /palauttaminen maksaa 0,49 € per kerta.
   
 2. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Joskus sen muokkaaminen oli maksutonta jonkin tietyn ajan. Se taisi olla joku kuukauden etu. Sen jälkeen on ihan selvästi sanottu, että muokkaaminen on maksullista.
   
 3. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Voi olla, että jossain on joskus sanottu, mutta ainakaan RL:n esitteessä (painettu toukokuussa 2002) näin ei ole. Siinä jos missä tämän tiedon pitäisi olla ja selvästi sanottuna. Ainoa viittaus mihinkään hintoihin läpyskässä on seuraavanlainen: "Tiedot palveluiden hinnoista saa Palveluvalikon maksuttomasta Hinnat-valikosta tai Radiolinjan hinnastosta".
   

Jaa tämä viestiketju