RL maaliskuussa ilmainen kortinvaihto

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja puh, 23/2/03.

 1. p

  puh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3706
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  Nokia 7+
  Eli viime syksynä ollut kortinvaihto-kampanja uusiutuu:

  Maaliskuussa 7.–20.3. voit vaihtaa liittymäkorttisi maksutta Radiolinjan uuteen Palveluvalikon sisältävään liittymä- eli SIM-korttiin. Palveluvalikon ansiosta sinun ei tarvitse enää muistaa Radiolinjan tekstiviestipalveluiden numeroita tai hakusanoja. Voit tarpeen vaatiessa käyttää sähköpostia, paikannus- ja hakupalveluita tai vaikka tarkistaa uutiset. Palveluiden käyttäminen maksaa 0–0,78 euroa/viesti tai vastaus. Palveluvalikko-kortti toimii normaalin SIM-kortin tapaan kaikissa matkapuhelinmalleissa. Valikon palveluita voi hyödyntää lähes kaikissa vuonna 1999 tai sen jälkeen valmistetuissa matkapuhelimissa.

  Näin saat uuden helppokäyttöisemmän liittymäkortin maksutta

  1. Lähetä nykyisellä liittymälläsi tekstiviesti KORTTI numeroon 18258. Tekstiviesti on ilmainen.
  2. Saat uuden kortin postitse viimeistään kuukauden kuluessa tilauksestasi. Puhelinnumerosi ja kaikki liittymällä olevat palvelusi pysyvät ennallaan.

  Huomaathan, että Palveluvalikko-kortin voit tilata vain liittymän omistajan luvalla. Tilaus tulee kuitenkin tehdä siitä liittymästä, johon uusi kortti halutaan. Uusi Palveluvalikko-kortti postitetaan liittymän omistajan osoitteeseen.

  Voit tilata kortin myös soittamalla asiakaspalveluumme 050 95050 (24 h). Välittömästi kortin saat käyttöösi noutamalla sen Radiolinjan edustajaliikkeestä. Etu koskee vain henkilöasiakkaita. Palveluvalikko-kortin normaali kertaluontoinen kortinvaihtomaksu on 7,89 euroa.


  Lähde: Asiakasinfo 2/03
   
 2. B

  Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  JA YLÖS! :)