RL asiakaspalvelu (ei helvetti!!)

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja spadge, 23/1/03.

 1. spadge

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/7/02
  Viestit:
  529
  Tykkäykset:
  1
  oli vähän onkelmia ton 3510 mms kanssa. soitin asiakaspalveluun et mitäs nyt tehdään...? niin sieltähän joku rl:n pirtee asiakaspalvelu poika sano reippaasti vaan et ei sillä mallilla voi vastaanottaa mms viestejä ainostaan lähettää !!!! sanoin et mitä helvettiä et kyllä sillä nyt vaan voi vastaanottaa! siinä vähän jankkasin ja lopetin puhelun ku ei menny jätkälle perille !
  aikanin kiroilin siinä ja seuraavana päivänä soitin rl:n tekniseen asiakaspalveluun ja sieltä homma lähti heti käyntiin ja mms toimi 2min päästä...!!


  Siis jos on jotain muuta asiaa radiolinjalle kuin laskun eräpäivä niin älkää missään tapauksessa soittako sinne "normaaliin" asiakaspalveluun vaan pirauttakaa suoraan sinne tekniseen !!!!!
   
 2. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Saisikohan sieltä yhdistettyä saman talouden laskut yhteen? Liikkeessä myyjän mukaan se vielä oli mahdollista vaikka liittymillä on eri omistajat, mutta näin ne vain tulivat erillään. Kysäisin tuota aspasta, ja se ei enää - yllätys vain - olekaan mahdollista. Harmi vain. Tein asiakasaloitteen, että keksivät äkkiä tuollaisen "koontilaskun". Toivottavasti meni kehitykseen eikä roskakoriin.
   
 3. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Ei ole mahdollista ainakaan vielä ilmeisesti. Meille tulee Radiolinjalta samassa kirjekuoressa kolme laskua kukin eri käyttäjältä, mutta täytyy kuitenkin maksaa ne erikseen.
   
 4. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Juu, muistan kun silloin ennen joulua kerroitkin näin olevan. Luulin tosiaan asiaan tulleen muutosta, sillä Mäkitorpan myyjä iloisesti kertoi että tottakai on mahdollista. Niin, tottakai. Mikä tahansa on mahdollista, kun asiakas tulee liikkeeseen ja kyselee paria liittymää? No ei tässä nyt suurta vahinkoa tapahdu, vähän höhlä olo vain jäi tuosta...
   
 5. --- Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1690
  Tykkäykset:
  1
  Radiolinjan edustajat on kyllä legendoja. Minun kuulemma halvempi soittaa radiolinjalla soneraan kekskellä päivää kuin soneralla.

  Lahden Kama, nyt en sori ottanu liittymää tuolla perusteella?
   

Jaa tämä viestiketju