1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

RL 15.7 päättynyt tarjous

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja El Gringo, 15/8/02.

 1. El Gringo

  Liittynyt:
  15/8/02
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Eikös tuossa Radiolinjan edellisessä tarjouksessa pitänyt olla myös liittymän avaaminen ilmainen vai muistanko väärin, kovin kuitenkin yrittävät periä myös siitä hintaa juuri tulleella ensimmäisellä laskulla. Olisikohan kukaan tallentanut niitä tarjousehtoja?
   
 2. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0
  Tuo ilmainen avaus tarjous oli voimassa vain hetken aikaa, ei koko kampanjan ajan.
   
 3. El Gringo

  Liittynyt:
  15/8/02
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Muistin kuitenkin oikein, silloin kun minä avasin liittymän ei ollut avausmaksua. Tilasin liittymän internetin kautta ja löysinkin koneeltani tallentamani Radiolinja-kaupan viimeisen 8/8-sivun joka ilmoittaa liitymän hinnaksi 0 euroa. Soitin Aspaan ja aikansa siellä häärättyään ilmoittivat että avaus tuolloin oli todella ilmainen mutta heille tullut jotain mokia kampanjatilauksen tallentamisessa. Näinollen lupasivat hyvittää ko. summan.
   
 4. ukko

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  80
  Tykkäykset:
  0
  Samalla lailla kävi minullekin kerra Telian kanssa.

  Mutta jos asiakas töppäisi laskun tallentamisessa, operaattori muistaisi ainakin muistutusmaksulla. Miksi asiakas ei voi vaatia lisähyvitystä operaattorilta petoksen yrityksestä?
   
 5. ukko

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  80
  Tykkäykset:
  0
  Kannattaa aina säilyttää nämä tarjousehdot kun avaa liittymän. Ainakin Soneralla on lisäksi laskulla muistutuksena sen hetkiset liittymien edut. Huomaa heti, jos jotain on "pudonnut pois tallennuksessa".
   

Jaa tämä viestiketju