1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

Mobiili.fi Ricohilta edullisempi ja kevyempi 360 asteen kamera

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  569
  Tykkäykset:
  2
  [​IMG]
  Ricoh Theta SC.


  Ricoh on esitellyt uuden päivitetyn version aiemmasta 360 asteen Theta S -kamerastaan.

  Uusi Theta SC on aiempaa pienempi ja kevyempi sekä myös hinnaltaan edullisempi, joskaan sen hinta Suomessa ei ole vielä tiedossa. Yhdysvalloissa Theta SC:n hinnaksi on tulossa 299,95 dollaria, 50 dollaria Theta S:ää vähemmän. Suomessa Theta S:n hinta on ollut reilut 380 euroa.

  Theta SC:nkin kahdella vastakkain sisältävällä kameralla voi kuvata 360 asteen kuvia ja videoita, joita voi katsella myös virtuaalitodellisuuslaitteilla.

  Theta SC:n kuvissa on 14 megapikseliä ja sen kamerat ovat 1/2,3-tuuman kennolla ja f/2,0-aukon optiikalla sekä kalansilmälinssein varustettu. Kuvien lisäksi 360 asteen videota voi nauhoittaa kerrallaan korkeintaan 5 minuuttia 1920×1080 pikselin Full HD -tarkkuudella ja 30 kuvan sekuntinopeudella. Videokuvausta rajoittaa myös lämmöntuotanto – kamera sammuu automaattisesti jos, sen lämpötila videokuvauksessa nousee liian korkeaksi.

  Kamerassa itsessään on tallennusmuistia 8 gigatavua, johon mahtuu 1 600 kuvaa tai 65 minuuttia Full HD -videota. Akunkestoksi Theta SC:lle täydellä latauksella luvataan 260 kuvaa tai 65 minuuttia videota.

  LED-valo kertoo, kun Theta SC:llä kuvataan kuvia tai videoita.

  Theta SC:llä kuvattua materiaalia voi muokata Theta+:lla, joka on sovellus Androidilla ja Applen iOS:lle. Kuvat voi ladata Theta360.comiin, Facebookiin, Twitteriin tai Instagramiin ja videot puolestaan esimerkiksi YouTubeen

  Älypuhelinsovelluksen voi myös kuvatessa tarkastaa Theta SC:n kuvan ja säätää valotusta ja valkotasapainoa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju