Rekisteröidyn softan siirtäminen toiseen luuriin?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja lartsi, 7/2/06.

 1. lartsi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  29   0   0

  Liittynyt:
  4/12/03
  Viestit:
  891
  Tykkäykset:
  27
  Puhelinmalli:
  Vaihtuva...
  Eli mikäli hankin (symbian 60n) maksullisen sää-softan ja rekistöin sen nykyiseen puhelimeen, niin onnistuuko softan aktivoiminen taas seuraavassa puhelimessa samaisella rekisteröintikoodilla?

  Jos sen voi rekisteröidä uudestaan, niin onkos siinä sellainen väärinkäytöksen mahdollisuun, että samaa softaa voi aktivoida useaan puhelimeen samalla rekisteröintikoodilla?

  Tuli vaan mieleen, etten turhaa tilaa ja menetä sitten hyvää softaa kun taas luuri vaihtuu..

  Onko jollain kokemusta?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Riippuu rekisteröinni toteutuksesta, softasta ja myyjästä.
  - Jos reksiteröinti ei ole laite sidottu niin luulisi onnistuvan. toteuteuksesta riippuen miten.
  - Jos rekisteröinti on laite sidottu, vaaditaan yleensä myyjän/valmistajan tuki laitteen vaihdolle, se miten riippuu toteuksesta ja myyjästä.

  Pitää myös muistaa että on sovelluksia jotka on voitu sitoa liittymään, tiettyyn yhteyteen, operaattoriin, verkkoon, laitteeseen, valtioon, henkilöön, johonkin ulkopuoliseen asiaan tai edelle mainittujen yhdistelmiin.
  On monenlaisia. Esim softia jotka vain asenentaan, softia joissa rekisteröinti avain, joka on toiminut laitteen vaihdettua, tai online rekisteröinti joka on aktivoinnut uuden laitteen.

  Myös kokemusta tapauksista joissa on tarvinnut ottaa yhteyttä softataloon jotta ohjelman on saanut toimimaan, yleensä homma toiminut jos vain on jaksanut nähdä vaivan.

  On myös kokemuksia softista joissa ei ole aktivointi onnistunut edes ensimmäisessä laitteessa, jolloin on sitten joutunut turvautuun kovempiin toimiin.

  Haluamasi ohjelman kohdalta selvitä tilanne softatalolta.

  Riippuu siitä miten asia on toteutettu. Jos se sinua huolettaa niin poistaa toisen asennuksen.
   
 3. lartsi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  29   0   0

  Liittynyt:
  4/12/03
  Viestit:
  891
  Tykkäykset:
  27
  Puhelinmalli:
  Vaihtuva...
  Kiitos kommenteista!

  Jotain tuon suuntaista arvelinkin. Kyseisen Weather-softan saa 14 päiväksi kokeillukäyttöön, ja maksua vastaan saa ilmeisesti rekisteröintiavaimen, jolla sovellus toimii vuoden ajan...

  Tuota kokeiluversiota ei ainakaan saa toimimaan kuin kerran samassa puhelimessa. Kertoneeko se mitään. Ainakin se tunnistaa puhelimen samaksi, eikä anna siis kokeilusoftaakaan uudestaan käyttöön. Sovelluksen itsessään voi toki ladata aina uudestaan.

  Softan lataussivulla saattaa toki olla jotain lisäselvyyttä asiaan, mutta lontoo hieman heikko, joten jäi ymmärtämättä ;)
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Heillä voi olla pari tapaa rajoittaa tuota, jos luurin formatoinni jälkeenkään ei toimi, ja jos puhutaan samasta softasta niin se käyttää nettipalvelua tiedon hankkimiseen, jolloin he voivat siellä päässä rajoittaa käyttöä.
  Tosin tämä antaa mahdollisuuden hoitaa lisenssi hallinan joustavasti, eli voivat halutessaan sallia rekisteröintiavaimen persuteella käytön ja jättää laite sidonnaisuuden vähemmälle.

  Pika Googeltuksella löyty useita Weather ohjelmia, joten en tiedä mitä tarkoitat, yksi ainakin taisi olla FreeWare, yhdessä ei löytynyt mitään kunnon lisenssiehtoja, enempää en jaksanut tonkia.
   

Jaa tämä viestiketju