1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

reitinrakennus uusiksi

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja gpsman, 3/6/05.

 1. gpsman

  Liittynyt:
  19/6/04
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  velipoika osti itselleen Navicoren ja yllätykseksemme huomasimme uusia ominaisuuksia. Parasta ehkä reitin valinta piste pisteltä. Nyt voi tehdä reitin vaikka Oulu-Helsinki siten, että voi lisätä piston vaikkapa Jyväskylän kautta. Majakan toiminta on vielä tutkimatta, mutta paikan voi lähettää toiselle automaattisesti halutuin väliajoin... Eipä voi kuin kehua uutta gps:ää, Sirf kolmonen näyttää toimivan missä vaan eli herkkyyttä on vaikka muille jakaa. En tiedä vielä kuinka tuo paikan lähetys toimii oman vanhemman version ja uuden välillä, mutta testaamme sitä vkl aikana.
   
 2. saeaetaejae

  saeaetaejae Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  12/6/03
  Viestit:
  4601
  Tykkäykset:
  0

  kiitos.
   
 3. gpsman

  Liittynyt:
  19/6/04
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  Kysyin kauppiaaltani onko vanhalle lisenssille tulossa päivitystä uuteen versioon ja epäili , että saattaa tulla jo lähiaikoina. Uusi gps on kuulemma saanut kovasti kiitosta herkyydestään. Taitaa mennä paketin päivittämiseksi... Miksi kummassa pitää aina saada uudet jutut heti käyttöön? :)))
   
 4. arivi Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Mistä GPS:ta tässä puhutaan?
   
 5. gpsman

  Liittynyt:
  19/6/04
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  SirfStar III piirillä varustetusta gepsistä. Tulee nykyään Navicore- paketin mukana. http://kotisivu.mtv3.fi/olli tuolta ainakin löytyy kuva ja speksit.
   

Jaa tämä viestiketju