Mobiili.fi Reilusti uudistettu: näin LG G5 eroaa edeltäjästään

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG G5


  LG esitteli tänään kevään lippulaivapuhelimensa, G5:n. Laite eroaa edeltäjästään G4:stä varsin huomattavasti. Siinä missä G4 oli hieman kaarevaksi muotoiltu, on G5 suora, mutta reunoiltaan pyöristetty. G4 oli varustettu irroitettavalla takakannella, jonka materiaalina oli joko metallia muistuttava muovi tai hieman eksoottisesti aito nahka. G5 sen sijaan on kokonaan metallirakenteinen.

  [​IMG]
  LG G4


  G5 sisältää tämän hetken tehokkainta Android-rautaa niin RAM-muistin kuin suorittimenkin osalta. Suurimpia erikoisuuksia G5:ssä on sen avattava alaosa. Avattavan alaosan ansiosta G5:n akku on edelleen käyttäjän vaihdettavissa, mutta alaosa mahdollistaa myös lisävarusteiden asentamisen. Puhelimeen asennettavia lisävarusteita ovat ainakin lisäakun ja -näppäimiä tuova kamerakahva Cam Plus sekä tavallista laadukkaamman DA-muuntimen sisältävä HiFi Plus äänenlaadun parantamiseksi.

  G5:n takaa löytyy erikoinen kaksoiskamera. Siihen kuuluvat sekä 16 megapikselin kennolla, 78 asteen linssillä ja isolla f/1,8 aukolla varustettu kamera, että kahdeksan megapikselin kennolla, 135 asteen linssillä ja f/2,4 aukolla varustettu laajakulmakamera.

  Teknisiltä ominaisuuksiltaan G5 ja G4 eroavat seuraavasti:

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju