Mobiili.fi Reddit otti ohjat käsiinsä – oma sovellus iOS:lle ja Androidille julki

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Reddit.


  Android-laitteet ovat pitkän odotuksen päätteeksi saaneet oman virallisen Reddit-sovelluksen. Samalla palvelun iOS-sovellustarjonta on rakennettu alusta asti uuteen muotoon.

  Reddit on hyvin suosittu verkkopalvelu, jossa käyttäjät keskustelevat erilaisista aiheista ja äänestävät uutisia, nettikuvia ja muuta sisältöä. Pidetyin sisältö nousee palvelun etusivulle. Perinteisen keskustelun lisäksi Reddit saattaa olla tuttu AMA- eli Ask Me Anything -kyselytunneistaan, joilla esimerkiksi julkimot ja IT-ammattilaiset paljastavat salaisuuksiaan.

  Toistaiseksi Android-alustalla ei olla nähty virallista Reddit-sovellusta. Useamman vuoden kestoiseksi venähtänyt kehitysprojekti on kuitenkin päässyt maaliinsa ja uusi sovellus on julkaistu.

  Samalla uusi sovellus on julkaistu myös iOS-laitteille. iPhoneilla virallista tukea on jo nauttinut pidetty Alien Blue -sovellus, mutta nyt kokemus uusiutuu virallisissa vaatteissa kulkevan Reddit-sovelluksen myötä. Kommenttien perusteella sovelluksesta puuttuu tällä hetkellä monia Alien Bluen luotto-ominaisuuksia, mutta kehitystyö jatkunee palautteen perusteella tulevina kuukausina.

  Reddit: The Official App on nyt julkaistu Google Playssa ja Applen App Storessa. Mielenkiintoisesti sovellukset on toistaiseksi julkaistu vain Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Kanadassa ja Australiassa. Saatavuuden voidaan kuitenkin odottaa laajentuvan jatkossa.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju