RealOne ja nokia 6600

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja hondamies, 14/12/03.

 1. hondamies

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/03
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Eli miten saan tallennettua esim videon,että voin sitä katsoa jälkeenpäin? Nyt katson sillein että menen Operalla ylen mobiilisaliin sieltä otan uutisvideon sitten kun avaan sen puhelin kysyy että tallenetaanko se painan kyllä mut sit kun menen RealOneen ja avaan tallennettu leike niin sitä videota ei ole missään ei puhelimen eikä kortin muistissa. Viime leikkeissä se näkyy,mut haluasin sen sinne videoleike kansioon.
   
 2. Hiisty

  Hiisty Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/9/02
  Viestit:
  1495
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 9500 Saunalahti
  sitä streamia ei pysty tallentamaan.
   
 3. huuhaa

  huuhaa Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/02
  Viestit:
  543
  Tykkäykset:
  32
  Puhelinmalli:
  Honor 8
  Tässä käyn lyhyesti läpi kuinka realaudio:n ram videopätkät voidaan muuttaa avi muotoon tietokonetta käyttäen. Tarvitset koneellesi ensinnäkin Real Playerin ja tämän lisäksi netistä ohjelmat Tinra 0.05 sekä TinraGUI joiden paketit puretaan Realplayer hakemistoon. Voit hakea molemmat ohjelmat TinraGUI:n kotisivuilta.

  Purettuasi paketit voit "ajaa" TinraGUI.exe tiedoston, jonka jälkeen se pyytää määrittelemään hakemiston jossa Tinra.exe on. Aiemminhan kaikki purettiin samaan hakemistoon joten selaa hakemisto jossa ohjelmat ovat valitse TINRA.exe ja ok. Nyt TinraGUI:si pitäisi olla käyttökunnossa. Huom! jossainvaiheessa asennusta TinraGUI kysyy mitkä tiedostotyypit haluat valita, laita rasti kaikkiin jolloin saat muunnettua myös ram muodon ongelmitta. Voit käynnistää TinraGUI:n kuvakkeestaan jolloin aukeaa Tinra:n graafinen käyttöliittymä.

  Ylemmässä kohdassa .rm file to convert valitse browse ja hae tähän tallentamasi realaudio videoleike (myös .ram siis käy myös).
  Alempaan browse ikkunaan yksinkertaisesti määrittelet mihin avi tiedosto tallennetaan ja tämänjälkeen paina convert nappia ja TinraGUI ryhtyy luomaan avi tiedostoa. Tämän taas voinee muuttaa Nokian ohjelmistoilla esim 3gp formaattiin.

  En tiedä sitten mihin tarkoitukseen aiot tuota käyttää, mutta laitoin tämän vaan tänne siitä syystä, että sinulle ei jäisi luuloa ettei real audio videota saisi siis ollenkaan tallennettua.. Myönnettäköön että itse olen kokeillut tuota huvikseni varmaan vuosi sitten eli en tiedä onko nykyään teknisiä esteitä tuohon, mutta tuolloin avi-tiedosto tuli luoduksi kivasti ja toimi kuten pitikin.

  Edit: tämä siis tosiaan koneella kikkaillen, eikä varsinaisesti alkuperäiskysymykseen ainakaan suoranaisesti auta.

  Edit 2: "TinraGUI requires that TINRA and RealPlayer 8 or earlier (RealOne WILL NOT WORK) both be installed on your system before it will work."

  Elikkäs RealPlayer8, tai aikaisempi vaaditaan tuohon touhuun ja RealOne EI KÄY, joten sikäli ei tämäkään joskus kokeilemani "kikka" ole enää toimiva ellei saa tuota vanhaa Playeriä.

  Edit 3: Realin linkki päivitetty => saa vanhan version.
   

Jaa tämä viestiketju