Mobiili.fi Razer yhdisti digitaalikellon ja aktiivisuusrannekkeen – tuloksena Nabu Watch

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2077
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Razer Nabu Watch


  Pelaajille tuttu Razer lähtee nyt myös älykkäiden kellojen kisaan. Tosin Razer itse ei kutsu uutta Nabu Watch -kelloaan suoraan älykelloksi, vaan kelloksi joka on älykäs.

  Ulkoisestikaan Razer Nabu Watch ei muistuta lainkaan nykyisiä värinäyttöälykelloja vaan perinteisiä digitaalikelloja. Älytoimintoja siitä löytyy hieman tavallista aktiivisuusranneketta enemmän. Fitness-seuranta on kuitenkin keskeisin uuden kellon älykkäistä toiminnoista: tällä saralla on tarjolla normaali kattaus askelmäärän seuraamisesta kuljetun matkan ja kulutettujen kalorien laskentaan, unenseurantaan sekä edistymiseen verrattuna itse asetettuihin tavoitteisiin. Kellon keräämät tiedot siirtyvät Razerin sovellukseen, joka on tarjolla Applelle ja Androidille.

  Razer Nabu Watch on veden- sekä myös iskunkestävä.

  Alimpana kellosta löytyvällä yksirivisellä kakkosnäytöllä (OLED, 128×16 pikseliä) Razerin kello esittää erilaisia ilmoituksia puhelimesta, johon kello on yhdistetty – puheluista, viesteistä, sähköposteista, sovelluksista ja niin edelleen. Ilmoitusten selaus tapahtuu painamalla pidempään näytön alapuolelta löytyvää painiketta.

  [​IMG]
  Razer Nabu Watchin eri kellotoimintoja. Alimpana kellotaulusta löytyy yksirivinen näyttö, jolla näkyvät puhelimesta tulevat ilmoitukset.


  Lisäksi Razer Nabu Watch sisältää joukon peruskellollekin tyypillisiä toimintoja, kuten sekuntikellon, ajastimet, maailmanajan ja herätystoiminnot. Kellonaika synkronoituu puhelimesta, johon kello yhdistyy Bluetooth-yhteydellä.

  Razer Nabu Watchissa on käytössä standardi vaihdettava kelloparisto, jolla luvataan toiminta-aikaa yhdeksi vuodeksi kellon kellotoiminnoille. Nabu Watchin puhelimeen kytkeytyvät toiminnot, eli liikuntaseuranta ja ilmoitusten esittäminen, toimivat kuitenkin erillään kello-osasta ja niillä on myös oma litiumpolymeeriakkunsa, joka tarjoaa toiminta-aikaa näille toiminnoille 7 päivää. Lataus hoituu mukana toimitettavalla magneettisesti kiinnittyvällä latauskaapelilla.

  Razer Nabu Watchin polykarbonaattikuorisen perusversion hinnaksi on kerrottu 179,99 euroa ja se on tulossa saataville tammikuun loppupuolesta alkaen. Lisäksi tulossa on mustanpuhuva ja teräspainikkeinen Razer Nabu Watch Forged Edition, jota saa vain Razerin omasta verkkokaupasta ja myymälöistä heti tästä lähtien 239,99 euron hintaan.

  [​IMG]
  Razer Nabu Watchista tulee perusmallin ohella Forged Edition, joka on vähemmän vihreä ja enemmän teräksinen painikkeiltaan
  Aiemmin Razer on ollut mukana puettavien älylaitteiden markkinoilla myöskin Nabu-nimeä kantavalla aktiivisuusrannekkeillaan.

  Pienenä erikoisuutena uusi Nabu Watchkin tukee suoraa laitteiden välistä yhteyttä, joka mahdollistaa kahden Nabu-käyttäjän vaihtavan helposti Facebook- ja Twitter-tietojaan viemällä kellonsa lähelle toisiaan. Nabu Watchin ohella myös Razerin aiemmat Nabu-rannekkeet tukevat tätä.

  [​IMG]
  Razer Nabu Watch sivulta

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju