Ratkaisu niille joilla n95 vinkuu/piipittää

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja root, 24/5/07.

 1. root

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/3/04
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Eli ruuvit etukannesta pois näytön taakse vasempaan yläreunaan pieni paperinpala tässä tapauksessta käytin 4 sätkä paperia ja piipitys on poissa :) helppoa..ihmetyttää puhelin oli vasta huollossa 2 viikkoa eivätkä saaneet mitään aikaan..
   
 2. pavosenheska

  pavosenheska

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/6/05
  Viestit:
  47
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  Motorola Moto X 2014
  eivät käsittäneet että wanhat tavat kunniaan
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Nyt voit perustaa oman nyrkkipajan... ;))


  No mutta, onko se niin kova meteli vai kuvitteleeko ihmiset sen kovemmaksi kuin onkaan sen tiedostaessa?
   
 4. yellow Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/02
  Viestit:
  2919
  Tykkäykset:
  0
  erikoinen puhelin minusta. Piipityksen saa pois tunkemalla sen sisään paperia ja lonksumisen laittamalla siihen pikaliimaa. Ei kuulosta oikein high end tuotteelta. No omani saan ensi viikolla, niin sitten pääsen askartelemaan.
   
 5. captain

  captain

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/4/06
  Viestit:
  974
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 3
  En minä ainakaan alkaisi laittamaan 700e puhelimen sisään mitään paskapaperia :D
   
 6. root

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/3/04
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Täytyy kyllä myöntää että hiukkasen hopulla tehty puhelin kaikilta osin,kyselin huollosta tuota mistä piipitys sanoivat että on näytönominaisuus..nokialle pitäis antaa huoltoon uudet tarvikkeet pikaliimaa hopeeteippii ja nippusiteitä sillä ne viat korjaantuu :D
   
 7. Crockett Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  17/11/03
  Viestit:
  2275
  Tykkäykset:
  209
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5T
  Enpä ensinnäkään maksaisi puhelimesta sitä summaa jos siihen joutuu tommosia tekemään. Jos jostain tuommoinen käteen halvalla eksyisi niin varmasti tekisin kaikkeni että tuommoset ihanat ominaisuudet häviäisi. Vähän protolta koko luuri muutenkin vaikuttaa. Kehityspohja niille tuleville (toivottavasti) laadukkaimmille malleille.
   
 8. reissaaja

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/8/04
  Viestit:
  213
  Tykkäykset:
  0
  Crocketin kanssa samoilla linjoilla, ei ole toistaiseksi kovin laadukas kuva jäänyt ko. luurista. Paljon mieluummin pidän mukana vaikkapa E65 tai E61i duunipuhelimia kuin N95, puhumattakaan miten paljon enemmän pidän omasta 6230i:stä. N95 on kuitenkin sen verran hintava luuri ja kun katsotaan luurien elinkaarta, niin kun nyt viikon vanha luuri nitisee, niin mitä se tekee kahden vuoden päästä, elinkaaren päässä? =(

  Ei pidä täysin väärin käsittää, ei tuo aivan sudelta vaikuta ominaisuuksiltaan tai käytöltään, melko mukava luuri ja 'jotain uutta' Nokialta, mutta vaikuttaa vähän raakileena markkinoille heitetyltä, vaikka millään kilpailijalla ei mitään vastaavaa ole vieläkään markkinoilla. Tulee kyllä jotenkin mieleen kotikäyttäjille tarkoitetut monitoimilaitteet tietokonemaailmasta (tulostin, kopari, faksi, skanneri jne.), tekee monenmoista, mutta ei oikein mitään loistavasti/helvatun hyvin, mutta onhan N95:n ominaisuuksista oma ketjunsa, joten ei näistä muuta kuin yleisellä tasolla tässä.

  Jostain kun saisi esim. 6300 -mallin napakuudella, materiaaleilla sekä koolla varustetun älypuhelimen, nyt ongelma on se, että joko pitää tyytyä S40-alustaan, tai sitten pitää ostaa/ottaa taskuun ylisuuria ja/tai muovisia kopperoita. Ei tuo 6300:kaan mikään laadun huipentuma ole, mutta pitkään aikaan semmoinen fiksu, että laadukas olemus. Ilmeisesti on liikaa toivottu, että saisi markkinoille puhelimen laadukkaista materiaaleista kasattuna, viimeistellyllä olemuksella, sekä kunnon softa-alustalla joka riittäisi pahimmallekin näprääjälle? Milloin saadaan Nokia Special menuun mukaan (vrt. pizzerioiden viimeinen pizza listalla, special/your taste johon laitetaan halutut ominaisuudet)? Eli valitset eri kotelo-, materiaali, että softavaihtoehdoista sinulle sopivan. Sillä nyt on vähän tilanne, että jossain on jotain mitä toisessa ei ja päinvastoin. Olen varma, että ihmiset voisivat jopa maksaa tämmöisestä mahdollisuudesta.
   
 9. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  OT: kelpaako E50 ? harvaa pahaa sanaa nähnyt siitä ;)
   

Jaa tämä viestiketju