Mobiili.fi Rathamn City on parikymppisten suomalaissiskosten ensimmäinen mobiilipeli – ja yllättävän...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Aloitamme uuden juttusarjan. Jatkossa esittelemme viikoittain yhden tuoreen suomalaistekoa olevan mobiilipelin. Ensimmäisenä vuorossa on torstaina julkaistu Rathamn City.

  Rathamn Cityssä tavoitteena edetä ohjaten rottaa viemäreissä riittävällä vauhdilla saastunutta vettä paeten. Matkan varrella tulee kerättyä juustoa, murskattua esteitä ja vapautettua uusia rottahahmoja. Lopulta tavoitteena on pelastaa koko Rathamn City.

  Toistaiseksi pelissä on tarjolla 5 eri tasoa sekä loputon tila, jossa pääsee testaamaan kuinka syvälle viemäreihin ehtii.

  Rathamn City on saatavilla Android-laitteille Google Playsta sekä iPhonelle ja iPadille App Storesta. Itse peli on ilmainen, mutta tarjolla on sovelluksen sisäisiä ostoja.

  Yllättävän koukuttavalla Rathamn Cityllä on takanaan myös mielenkiintoinen taustatarina. Pelin takana ovat 21- ja 23-vuotiaat tamperelaissiskot Sandra ja Lina Kangaspekka, joille Rathamn City on aivan ensimmäinen mobiilipeli. Viime joulukuusta asti kehitettyä peliä on tehty kahdeksan hengen tiimin voimin.

  Rathamn Cityn grafiikat on piirretty tusseilla. Lopputuloksena on retromainen vaikutelma.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju