Mobiili.fi Raportti: Lumia 650 jää viimeiseksi Lumiaksi, tulossa helmikuun alussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Väitetty Lumia 650 vuotokuvassa.


  Microsoftin on jo jonkin aikaa huhuttu julkaisevan uuden Lumia-mallin lähikuukausien aikana. Nyt Windows Central -sivusto kertoo huhuista, joiden mukaan tulossa olisi alempaan keskihintaluokkaan asettuva Lumia 650, joka samalla jäisi myös Microsoftin viimeiseksi Lumia-malliksi.

  Windows Central kertoo, että sen lähteiden mukaan Lumia 650 on tarkoitus esitellä 1. helmikuuta, ja että esittely ei tapahdu erityisessä mediatilaisuudessa, vaan vähin äänin Microsoftin blogissa. Aiemmin on arveltu, että Microsoft esittelisi yhden tai useamman Lumia-mallin Mobile World Congress -tapahtuman yhteydessä helmikuun lopulla. Windows Centralin mukaan yhtiö aikoo kuitenkin olla tapahtumassa varsin matalalla profiililla, ja yhden keskihintaisen puhelinmallin ei katsota olevan erillisen tilaisuuden arvoinen.

  Aiemmin huhuissa liikkuneesta mahdollisesta Lumia 750- tai 850-mallista Windows Central kertoo, että se on edelleen peruttu, eikä sitä enää nähdä sen enempää MWC:ssa kuin missään muuallakaan. Lumia 650 tulee raportin mukaan myös jäämään Microsoftin viimeiseksi Lumia-malliksi. Sen jälkeen Microsoftin sanotaan keskittyvän uuden ”Panos-puhelimen” kehittämiseen. Lempinimellä viitataan Microsoftin Surface-tiimin johtaja Panos Panayhin. Panayn tiimi on kehittänyt kehutut Surface-tabletit, ja sen on huhuttu myös kehittelevän uutta huippuluokan puhelinta, joka liittyisi muiden Surface-laitteiden perheeseen myöhemmin tämän vuoden aikana.

  Windows Centralin mukaan tuleva Lumia 650 sisältää viisituumaisen 1280 x 720 pikselin näytön, Snapdrgaon 210- tai 212-suorittimen, yhden gigatavun RAM-muistin, kahdeksan gigatavun sisäisen tallennustilan sekä viiden ja kahdeksan megapikselin kamerat. Käyttöjärjestelmänä on Windows 10 Mobile ja värivaihtoehtoina sanotaan olevan musta ja valkoinen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju