Mobiili.fi Raportti: Google ottaa Nexukset haltuunsa Apple-tyyliin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Uuden raportin mukaan Google harkitsee muuttavansa Nexus-laitesarjojen työstö- ja markkinointiperiaatteita. Tulevaisuudessa yhtiö saattaa ottaa aiempaa tiukemman otteen puhdasta Android-käyttökokemusta juhlistavista laitteista.

  Tähän asti Nexukset on työstetty ulkopuolisilla laitevalmistajilla. Laitteet markkinoidaan Googlen nimen alla, mutta osansa brändäyksestä saavat myös varsinaiset laitevalmistajat. Esimerkiksi LG:n ja Huawein nimet löytyvät näkyvältä paikalta uusimmista Nexus 5X ja Nexus 6P -puhelimista.

  [​IMG]
  Nexus 6P


  The Informationin mukaan Google harkitsee muuttavansa toimitapaa tulevaisuudessa. Yhtiö saattaakin ottaa aiempaa tiukemman otteen Nexusten suunnittelu- ja valmistusprosessista, minkä johdosta laitteissa nähtäisiin vain Googlen nimi. Nexusten ympärillä toimivat kumppanuudet alkaisivat siis muistuttaa enemmän tapaa, jolla Apple työskentelee omien tavarantoimittajiensa kanssa.

  Ajatuksen kerrotaan herättäneen tyrmistystä HTC:lla, jota on huhuttu seuraavien Nexus-puhelinten valmistajaksi. Yhtiö punnitsee nyt oletetusti brändinäkyvyyden menettämisen haittaa ja laitesopimuksen mahdollisia rahallisia etuja.

  Varmana tietoa Googlen suunnitelmista ei toki voida vielä pitää. Lisätietoa Nexus-laitteiden tulevaisuudesta saadaan varmasti tulevien kuukausien kuluessa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju