Raportti: Applen seuraaviin iPhoneihin True Tone -näyttö

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216
Applen seuraavat iPhone-puhelimet tulevat saamaan True Tone -näytöt. Näin on tapahtumassa sekä iPhone 7s:n, iPhone 7s Plussan sekä uuden OLED-näyttöisen iPhone-huippumallin osalta, raportoi Barclay’s-pankin analyytikkoryhmä tuoreimmassa päivityksessään, josta nyt kertoo 9to5Mac.

True Tone -näyttö on toistaiseksi tuttu 9,7 tuuman iPad Prosta. Siinä ideana on sovittaa näytön värilämpötila ympäristön valoisuuteen, mikä parantaa näytön luettavuutta ja miellyttävyyttä silmille.

9,7 tuuman iPad Prossa on kaksi nelikanavaista valoisuuden tunnistinta, joiden avulla näyttö säätyy ympäröivän valoisuuden mukaan värilämpötilaltaan sopivaksi. Barclay’sin analyytikot odottavat nyt myös tuleviin uusiin iPhoneihin vastaavia antureita, joita tarvitaan True Tone -näytön toteuttamiseen.


Uuden iPhonen on huhuttu tulevan olemaan iPhone 7:n kokoinen, mutta sisältämään 5,8 tuuman OLED-näytön – alaosa näytöstä on varattu toimintoalueelle, jossa myös Touch ID -sormenjälkitunnistimen odotetaan sijaitsevan.


Uusi malliston huipulle odotettava iPhone tulee lisäksi esittelemään ensi kertaa OLED-näytön iPhonessa. OLED-näytöissä on yleisesti iPhoneissa tähän asti käytettyjä LCD-näyttöjä parempi kontrasti, rikkaampi väritoisto ja ne mahdollistavat ohuemmen ja kaartuvan näytön rakenteen.

Barclay’sin tuore raportti jatkaa myös aiempia huhuja tulevan iPhonen 3D-sensorikyvyistä. Nyt 3D-mallintamiseen pystyvää anturiratkaisua odotetaan erillisenä myös taakse, jolloin tuleva huippu-iPhone pystyisi myös takakameransa avulla lisätyn todellisuuden käyttöön odotettua monipuolisemmin ja edistyneemmin.

Huhujen mukaan Apple voisi ottaa iPhonessa jatkossa käyttöön kasvojen tunnistuksen sekä esitellä myös esimerkiksi kehittyneitä maskeja, joita voisi lisätä selfie-kuviin.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom