Ranteessa pamahtanut Fitbit ei viallinen – syynä ulkopuoliset voimat

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Fitbit Flex 2.


Torstaina raportoitu ikävä Fitbit-aktiivisuusrannekkeen ylikuumenemistapaus on selvinnyt. Testien jälkeen syyksi todettiin ulkopuoliset voimat eikä itse laitteessa näin ollut vikaa, Fitbit on nyt kertonut.

Yhdysvalloissa naiskäyttäjä väitti saaneensa toisen asteen palovammoja käsivarteensa hänen Fitbit-laitteensa pamahdettua kesken käytön. ”Olimme Fitbitillä erittäin huolestuneita rouva Mitchellin antamasta palautteesta ja toimimme nopeasti saadaksemme käsityksen tilanteesta. Toimitimme hänen käyttämäänsä laitteen testeihin, jotka toteutti johtava riippumaton häiriöanalyyseihin keskittynyt yritys. Tutkimusten perusteella totesimme, että rouva Mitchellin Flex 2 -aktiivisuusrannekkeessa ei ollut vikaa. Laitteen vaurioitumisen aiheuttivat siihen ulkopuolelta kohdistuneet voimat”, kommentoi Fitbit.

Omistajan mukaan Fitbit oli vain pari viikkoa vanha ja hän väitti sen syttyneen, kun hän luki kirjaa tiistai-iltana. Nainen irrotti laitteen nopeasti ranteesta ja heitti sen lattialle. Lääkärin piti irrottaa ranteesta kiinni palanutta muovia ja kumia tapahtuneen jälkeen

Fitbitin mukaan Flex 2 -käyttäjät voivat jatkaa laitteidensa käyttöä turvallisin mielin sillä muita raportteja ongelmista ei ole.

”Emme ole saaneet muita tätä tapausta vastaavia reklamaatioita ja haluamme vakuuttaa, että asiakkaamme voivat jatkossakin luottaa Flex 2 -aktiivisuusrannekkeisiinsa ja muihin Fitbit-tuotteisiin. Asiakkaidemme terveys ja turvallisuus ovat meille äärimmäisen tärkeitä. Siksi Fitbitin tuotteet on suunniteltu ja tuotettu tiukkojen standardien mukaisesti. Ne ovat käyneet läpi laajat sisäiset ja ulkopuoliset testit, jotta voimme varmistaa laitteiden käyttäjien turvallisuuden”, korostaa Fitbit.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom