Radiolinjan kuvaviestipalvelu

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Sir Hector, 5/7/03.

 1. Sir Hector

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/02
  Viestit:
  361
  Tykkäykset:
  0
  Tarkoituksenani olisi siis hommata isäni 5100:aan wap-asetukset ja kuvaviestipalvelu ja -asetukset. Wap siksi, koska Radiolinjalla on ilmeisesti vain kuukausimaksullinen GPRS eikä ollenkaan kuukausimaksutonta, kuten Soneran Perus-GPRS. Kuukausimaksullinen GPRS ei siksi tule kysymykseen, sillä puhelin ja liittymä on isälläni firman puolesta.

  Mutta kysyn nyt ensiksi, että toimiihan Radiolinjan kuvaviestipalvelu myös wap-yhteydellä, ettei välttämättä tarvita GPRS:ää?

  Sitten tuosta itse kuvaviestipalvelusta. Jos tilaan tuon palvelun liittymään, niin tuleeko palvelu voimaan vain Radiolinjan tekstiviesti-ilmoituksella, vai tuleeko siitä jotain infoa paperillakin kotiin, kuten esim. Soneran Perus-GPRS:ää tilattaessa? (Tässä tapauksessa tuo paperi tulisi isäni firmaan eikä kotiin. Siksi mahdollisimman vaivattominta olisi, jos mitään ylimääräistä paperipostia ei tulisi.)

  Kuvaviestiasetuksethan täytyy sitten myös vielä tilata tuon itse palvelun lisäksi. Kyllä on tehty tämä MMS-touhu monimutkaiseksi Radiolinjalla, Sonerallahan MMS-asetukset ja GPRS/WAP-asetukset saa yhdellä tekstiviestillä, eikä minkäänlaisten palvelun kytkemisten kanssa tarvitse sekoilla.
   
 2. topiz

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  657
  Tykkäykset:
  1
  MMS käyttää kyllä siirtotienään GPRS:ää, mutta se ei tarvitse mitään erillistä GPRS-palvelua tilattuna.
   
 3. Kotkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/02
  Viestit:
  11124
  Tykkäykset:
  18
  Puhelinmalli:
  IPhone 5S
  Korjaan nyt sen verran käsitteistöä, että WAP on tiedonesittämistapa (kuten HTML), kun taas GPRS on tiedonsiirtämistapa (kuten CSD eli "datayhteys"). Eli "wap-yhteyden" voi muodostaa joko CSD:n avulla tai GPRS:llä.

  Anteeksi pikkutarkkuuteni.
   
 4. personal jesus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  5057
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
  Ei ole syytä pyydellä anteeksi. Asioista puhuttaessa menee monesti termit sekaisin, mikä taas hukkaa järjen koko keskustelulta, jollei epätosia asioita oikaista.
   

Jaa tämä viestiketju