Radiolinjan GPRS Pro laskutuskuukausi EI kalenterikuukausi!

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Mandingo, 19/7/03.

 1. Mandingo

  Mandingo Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/10/02
  Viestit:
  152
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Honor 7
  Ainakin minulle tuli yllätyksenä, että Radiolinja laskuttaa GPRS yhteydestä oman laskutuskuukautensa mukaan eikä kalenterikuukauden mukaan. Mitään vahinkoa ei kuitenkaan ehtinyt tapahtua, mutta olisin voinut siirtää 20Mt lisää ekan vajaan laskutuskuukauden aikana, jos tuon olisin tiennyt. Kannattaa selvittää aspasta milloin oma laskutuskuukausi alkaa ettei tule ikäviä yllätyksiä.

  Miten muilla operaattoreilla laskutus on järjestetty? Onko kellään laskutus kalenterikuukauden mukaan?
   
 2. Esa Vuolas

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/2/03
  Viestit:
  475
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 4S
  Käsittääkseni Soneralla tuo liikenne lasketaan laskutuskauden mukaan, itsellläni ~15.päivä - ~15.päivä. Mielestäni tuo on itsestään selvyys, että se menee laskutuskauden mukaan.
   
 3. personal jesus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  5057
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
  Viimeisestä laskustani huomasin (taas kerran), että GPRS Pro:n laskutuskausi noudattaa melkein täysin liittymän puhelulaskutuskautta: Datapalvelun kausi alkoi päivää myöhemmin ja loppui kahta päivää myöhemmin, kuin puheluiden laskutus.

  Ainoa, mikä nostatti hiuksia pystyyn oli se, että tällä laskulla minulta yritettiin laskuttaa datasiirto kahteen kertaan, minkä seurauksena laskun loppusumma on melkein viisinkertainen oikeaan verrattuna. Ensin on laskutettu 100 Mt:n kiintiö 19,95, kuten pitääkin, ja sitten on vielä laskutettu siirtämäni n. 60 Mt megahinnoittelulla (61176 kt == 59,7 Mt). En siis ole siirtänyt enempää, kuin tuon n. 60 Mt:

  http://koti.welho.com/psihvola/images/lasku.jpg

  Reklamaatio on tehty ja odotan tulosta, jonka tulee olla samaa suuruusluokkaa, minkä laskimestani sain. Tämä on kohdallani ensimmäinen kunnon laskutusvirhe rätinältä, mutta tulipa kerralla kunnollinen. Olkaapa muutkin tarkkoja.
   

Jaa tämä viestiketju