Radiolinja vähäntää väkeä

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja merzy77, 29/4/03.

 1. merzy77

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  824
  Tykkäykset:
  2
  Tänään sanottiin telkkarissa, että Radiolinja vähäntää 300 henkilöä kannattavuussyistä??
   
 2. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
 3. vonkaus Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  194
  Tykkäykset:
  1
  No niin, aika vaikeaahan se on tulosta tehdä, jos asiakkaille annetaan viideksi vuodeksi 10€ joka kuukaudelle hyvää, jonka ylityksestä vasta aletaan laskuttamaan... Meidän perheessä 3 tällaista liittymää, ja pahimmillaan puhelinkulut on olleet yhteensä 7€/kk... Ja kuinkas monta ikuisesti ilmaista liittymää rällä lahjoitti silloin joskus?
   
 4. Boeing

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/12/02
  Viestit:
  276
  Tykkäykset:
  0
 5. MasaT

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/7/02
  Viestit:
  245
  Tykkäykset:
  0
  Onhan tuo ollut näkyvissä että RL:llä ei mene hyvin. Kevään puheaikakampanja alkoi paljon muita myöhemmin, lisäksi puheaikaa tuli vähemmän kuin muilla mutta ilmaisia kuukausia vastikkeena (jolloin asiakkaan kai oletetaan puhuvan kuitenkin). Sitten ovat alkaneet veloittaa viivästyskorkoa lyhyistäkin viivästyksistä ja pienistä laskuista, joskus unohdin laskun pariksi kuukaudeksi, mutta maksoin uudet, ei tullut edes muistutusta siitä.
   
 6. Mini

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/9/02
  Viestit:
  85
  Tykkäykset:
  0
  En kyll usko että kampanjoilla on mitään tekemistä miten firmalla menee. Aika kaukaa haettua!! Taitaa tuo kampanja hommat enemmän liittyä siihen kuinka paljon on vielä niitä ns. uusia asiakkaita markkinoilla ja mitä niistä kannattaa maksaa että niistä tulisi asiakkaita.

  Tuohon viivästyskorko juttuun voi sanoa että radiolinja oli ainoa operaattori joka ei perinnyt viivästyskorkoa mutta kun käyttäjät ovat mitä ovat niin luottotappio kasvaa kun "jotkut" ei pysty/viitsi maksaa laskuja ajoissa. Niin sitten oli kait pakko RL:n ottaa käyttöön viivästyskorko pykälät.
   
 7. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Elisa on Elisa vaikka voissa paistais.
   
 8. mikkvi

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  318
  Tykkäykset:
  0
  Niin. Eikö se RL ihan tee voittoo, mut toi elisa on sit aika huonos hapes.
  Että Dna / finnet taitaa olla vakavaraisin operaattori. Vaikka ei heti niin ajattelis. Kun ei tolla sonerallakaan niin hyvin oo mennyt. Saunalahdesta puhumattakaan, vaikka nyt ihan mukavasti asikkaita tuleekin. mutta kun mainos budjetti tulee täyteen niin.. voi alkaa taas hiipumaan.
   
 9. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  RL:n tulos on pomppinut välillä ihan kunnolla plussalle, mutta aika usein miinuksella ja perusteltu ongelmia milloin myymälöiden uudelleen järjestelyillä tai kamppanijoiden negatiivisella tulosvaikutuksilla. Jotkut ovat ihmeteleet miksi, kun eivät ole rahoja 3G lupiin hukanneet, saksaan kyllä veivät (Elisa)muilla konsteilla.
  En ole mistään lukenut DNAn vakavaraisuus astetta, en ainakaan muista, mutta negatiivista tulosta jokatapuksessa tekee. Samoin Suomen 2G.
  (Telia)Soneran Suomen toiminnot ja erityisesti Matkapuhelinpuoli on erittäin kannattavaa, ollut pitkään, eikä välissä ole ole ollut notkahduksia.
  Ulkomailla ja Saksasta tuli erityisesti takkiin (mikä siinä Saksassa on kun monet suomalaiset firmat on käyneet siellä rahansa hukkaamassa), mutta nämä eivät enään juuri vaikuta tulokseen, mutta kassavirtaan kylläkin (lainat on maksettava) Mutta taloudellinen tilanne on varsin vakaa.

  Totta että DNA + Suomen2G jne. ei ole perusteltua vielä rahaa toivoakkaan ja heillä on vahva selkänoja maakunnissa, mutta raja jossain sieläkin tulee vastaan, ainakin jos lukee paikallisten yhtiöiden kananottoja.
   
 10. mikkvi

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  318
  Tykkäykset:
  0
  No eikö ne soneralla kuiten täs joskus jotai valtion tukia saanut.
  No kyllähän niille varmaan rahaa ihan tulee, kun on kalleimmat hinnat ja eniten asiakkaita. Mutta olihan se aiva älytön summa mitä sinne saksaa tuutattiin. Ja saapi nähä mitä toi telia yhdistyminen tuo tullessaan. No eihän tollanen lafka nyt ihan äkkiä keikahda.

  No kyllä tällä hetkellä dna/finnet on kuitenkin aika hyvissä asemmissa. Niiden laskelmien mukaan pitäis saada yli 15% markkinoista niin homma voi kannattaa, ja eikö se nyt telia kaupan myötä toteutunut.
  Ja kyllä toi vakavaraisuusaste pitäis olla aika hyvä.Mitä täs vähän aikaa sit lukuja näin. Dna:n mukaan euroopan operaattoreista parhaasta päästä.
  Ja rahaa/resulsseja pitäis kuulemma olla hyvin kilpailussa mukana pysymiseen.
  Ja tuloskin on pikku hiljaa kääntymäs positiivieen suuntaan.

  Vaikka mun mielestä olis kyllä aika taas keksiä jotain uutta hinnottelua tms. alkaa kuitenkin toi "Dna on halvin" -mielikuva vähän hiipua.
   
 11. Xalama

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/6/03
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Eikös se mene aina niin, että ensin mainostetaan halpoja hintoja, vakautetaan asiakaspohja ja nostetaan sitten hinnat sopiviksi.

  Niin tekevät lähes poikkeuksetta kaikki yritykset.
   
 12. mikkvi

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  318
  Tykkäykset:
  0
  Niin. Siihen sitä tietysti pyritään.
  Dna:lla vaan ei mun mielestä olis vielä varaa kauheesti tollaseen.
   

Jaa tämä viestiketju